2777
2789
عنوان

بچم آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 26 پست

فک کردم فقط من نفهمیدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه من بدتره،بهش گفتم در خونه رو باز می‌زاری ،یه نفر رد میشه داخل خونه مون رو میبینم آبرومون میره،فرداش درو باز کرده بودم کفش بپوشیم بریم بیرون،یه آقاهه همسایه طبقه بالا داشت رد میشد بره خونشون ،داد می‌کنه که واااای مامان در خونه بازه خونمون دیدن🤦🏻‍♀️مرده خجالت کشید،من خودم بدتر

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ماهی فروشه ماهی آورد جلو در برام گفت ۳۰۰تومن میشه دختر کوچولوم گفت نمیخوایم چه گرررررووون ....

پسرم تو سوپر مارکت شیر و کیک برداشته بود برده بود به مغازه دار می‌گفت اینو برام مجانی حساب کن🤣

تو شیرینی فروشی بچه گفته مامان برای فلانی ( یکی از بچه های فامیل یا عمه یا مادربزرگ) پیراشکی بخر با ...

ممنونم🥴🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
پسرم تو سوپر مارکت شیر و کیک برداشته بود برده بود به مغازه دار می‌گفت اینو برام مجانی حساب کن🤣

وای 😂

یه روز ما از کنار پارک رد شدیم که ازین اسباب بازی پولی ها داره 

همیشه میرفتن و بازی میکردن 

اینسری پول نداشتیم من گفتم نمیرم 

میگفتن نه فقط بیا بریم با پسر بلیط فروشه که دوستمونه سلام بدیم 

منم فهمیدم قصد و غرضشون چیه اصلا نرفتم اون سمتی

باید مدریت بشه فکر کنند پول هست نیاز به خرید نیستحتی پول هم باشه باید مدریت بشه تو خرید

چون همیشه پول نیست و فقط گاهی هست کار از مدیریت گذشته باید بفهمن دور برشون چه خبره و با واقعیتها روبه رو بشن

فک کردم فقط من نفهمیدم

خیلی واضح گفت رفتن شیرینی فروشی بچش گفت برای یه نفر دیگه هم بگیریم مامانش گفت نه پول ندارم این بچه هم وقتی آمد خونه گفت داداشم گفت برای تو پیراشکی بگیریم مامانم گفت ما پول نداریم