2777
2789
عنوان

نامزدیم و‌خواستگار گیرم اومده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 70 پست
نگو ذات دختر... بگو ذات بچه عزیزم این دختر هنوز به سن قانونی نرسیده خواستگار واسش اوردن و نامزد کرده

دقیقا 

حالا قضاوت نمیکنم ولی اکثر کسایی ک خیانت کردن طرز فکرشون مث اسی بوده

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این چیزا فک نکن، الان باید تو فکر این باشی که با هم چیکار کنید که چیزایی که میخواید رو با هم بدست بیارید و این جور افکار سم رابطتون هستش، همونجور که تو دوست نداری همسرت تو دلش بگه کاش رفته بودم دنبال یه دختر پولدار و ... تو هم این کار رو نکن ، همسرت رو سفت بچسب و با هیچ خری مقایسش نکن، حالا مگه طرف چار تا مال و اموال داره یعنی آدم خوبیه؟

مشخصه ک عاشقش نیستی از سر جوگیری ازدواج کردی ک الان دلت یکی دیگه رو خواسته

چرا دوسش دارم خیلیم 

ولی الان یکم از لحاظ مالی تحت فشاریم و میبینم تلاش خاصی نمیکته

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

دقیقا کسی عاشق باشه نگاهش به مال و اموال بقیه نمیفته و راجع به بقیه کیس هاش فکر نمیکنه

البته از یه دختر ۱۷ ساله توقع بیشتری نمیشه داشت

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
سنت کمه اصلا مناسب ازدواج نیستولی درنهایت اونی رو انتخاب کن که دراینده پشیمون نشی

نامزدمو انتخاب کردم واقعا راضیم هم😁

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

چرا دوسش دارم خیلیم ولی الان یکم از لحاظ مالی تحت فشاریم و میبینم تلاش خاصی نمیکته

خب گلم اشتباه کردی دیگ 

سنت کمه

بیشتر ببینید