2777
2789
از شخصیت منو واون بگو

شما بشدت سختگیرین 

مهربونین و کمک رو دوست دارین

تو دوران نوجوونی علاقه زیادی ب اذیت کردن دوستاتون داشتین

درسخون بودین

ایشون هم جدی و درونگران 

ارتباط به شدت سخت میگیرن

با اطرافیانشون اوکی ترن

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی حس کردی بگو اشکال ندارهکی ازدواج میکنم فقط حست بگو

۲ سال بعد 

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

ماه تولدم درسته😍این رنگ اطرافم هست ولی رنگ لباسم نیسمیشه بگی ف بهم پیام میده ؟

بله تا چند هفته دیک

درسته میشه بگی حس شوهرم بهم چیه و اینکه کِی اشتی میکنیم و بهم پیام میده

عشق

تا چند روز یا یک ماه دیگ

بله خیلی زود

شما بشدت سختگیرین مهربونین و کمک رو دوست دارینتو دوران نوجوونی علاقه زیادی ب اذیت کردن دوستاتون داشت ...

اینازو خودمم نمیدونم ولی تقریبا 😂

از مشخصات ظاهریم هم میگی 

این عوضی حسش چیه ؟ اصلا حس داره یا منم یکی از سرگرمی هاشم ؟ کی دیدار داریم ؟تو دیدار هم ازم خوشش میاد ؟

اینازو خودمم نمیدونم ولی تقریبا 😂از مشخصات ظاهریم هم میگی این عوضی حسش چیه ؟ اصلا حس داره یا منم یک ...

تپلین

دماغتون عروسکیه

فک کنم چشماتون گرده و یه خال ریز تو صورتتون دارین

از شخصیت منم بگو عزیزم

شما برونگرایین

با همه زود صمیمی میشین

خیلی زیاد احساسات رو بروز میدین

ولی بعضی موقعه ها خیلی مغرور میشین