2777
2789

دیشب باباش از این گندمک شیرین ها خریده بود گذاشته بودم داشت میخورد  عصری دور بر ساعت چهار پنج 😭😭😭😭 یهو پرید تو گلوووش😭😭😭😭داشت خفه میشد من دیدمش یهو صورت بچم کبووود شد نفسش بالا نمیاد جیغ میزدم تو سر خودم میزدم 😭😭😭😭خدااا نصیب کسی نکنه بخدا دستم از استرش دازه میلرزه یا امام حسین بچمو بهم دوباره برگردوند😭😭😭😭یا امام حسییین لحظه وحشتناکی رو دیدم بچم دور از جون من گفتم مرد باباش بچه رو دمر کرد پشتش میزد دلشو فشار داد نمیدونم چی یهو بالا اورد یا امام حسین بچم دوباره برگشت 😭😭😭😭ااگه اون چیزیش میشد من خودمو میکشتم 😭😭😭😭خدایا شکرت😭😭😭😭 هی بهش فکر میکنم هی گریم میگیره شوهرم میگه گریه نکن ب خیر گذشت خدایا شکرت😭😭😭ولی دعوام کرد میگه مواقع حساس داد نزن بیشتر هول میشم😭😭😭خوب شد باباش بوود وگرنه بچم از دستم میرفت یا خدا 😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم🥲🥲🥲خداروشکر ک به خیر گذشت

مادر بودن همینه دیگه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

اخی عزیزم 

وقتی چیزی توی گلوی بچه میپره برعکسش کن 

پاهاشو بگیر آویزونش کن بزن کف پاش 

هرچی باشه میپره بیرون

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

صدقه بگردون دور سر بچه ات و زود برسون دست مستحق یا صندوق صدقه. اسفند هم دود کنه . وان یکاد رو بخون فوت کن به وجود بچه ات 

من بچه ندارم ولی از نزدیک این صحنه رو دیدم کاملا درکتون میکنم 

من فقط خودمو میزدم و نعره میکشیدم ... خدا بچه رو برگردوند .... خاک تو سرم هیچ کاری بلد نبودم از هولم ... 

نمیدونم چند سالشه بچه تون ولی چیزای خطری ندید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
صدقه بگردون دور سر بچه ات و زود برسون دست مستحق یا صندوق صدقه. اسفند هم دود کنه . وان یکاد رو بخون ف ...

حالا بگم دوره هلال احمر و امداد و نجات رفتم ولی قفل میشم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

من داداشم اینجوری میشد یعنی گریه میکرد بعد کلا از حال میرفت و زود خوب میشد یه بار قشنگ دیگه نفسش بالا نیومد تا زنگ زدیم آمبولانس اومد قشنگ افتاده بود عین جنازه سیاهی چشمش رفته بود گفتم مرده دیگه که کم کم به هوش اومد 

الان که تعریف کردی اون صحنه اومد تو ذهنم خیلی وحشتنااااک بود

اخی عزیزم وقتی چیزی توی گلوی بچه میپره برعکسش کن پاهاشو بگیر آویزونش کن بزن کف پاش هرچی باشه میپره ب ...

ببخشید یسوال میتونم بپرسم ازتون 

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤