2777
2789
عنوان

شوهرم گف نیا خونه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 113 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه سر کاره برو خونت خودت بزن به اون راه میدونم استرس داری ولی سعی کن زیاد عصبانیت نکنی اگه فردا اوم ...

شبو برم خونه خودم تنها؟ صبح میاد میبینه خونم بعدم با خودش میگه چه سبکه با زبونم میگم نیا پا میشه میاد

خب که چی مثلا ؟!«»
اگ فک میکنی میتونی با تلفن زدن بهش صحبت کنی و اروم بشه زنگ بزن نزار کدورت پیش بیاد

من فقط نمیخوام فک کنه کسیه فک کنه منت میکشم و بد عادت بشه هر جور دلش بخواد صحبت کنه آخرش من منت بکشم؟! 

خب که چی مثلا ؟!«»

ما که کل ماجرارو نمی دونیم‌...اینجا هم هرکی یه چیزی میگه با توجه به دیدگاهش به ازدواج .....اگه واقعا تحت تاثیر حرفای خانواده ات قرار میگیری و بعدش میای باهاش دعوا راه میندازی حق داره...اگه میری خونه ی مامانت اینا از زندگیت حرفی نزن اونجا و حرفای خانواده تو هم نیار خونه ات...شاید اینجوری اوضاع بهتر بشه...الانم به نظرم برو خونه تون و با هم سر این قضیه به تفاهم برسید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

عزیزم هر موقع خواستی برو خونه‌اتاگر از ورودت ممانعت کرد یا کلیدتو ازت گرفت همونجا زنگ بزن پلیسازش شک ...

چه چیزایی بلدین😅

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

الان چیکار کنم همین یهدستعت پیش این اتفاق افناد

بابا برو خو نه خودت فردا بیاد ببینه نیستی که بیشتر عصبانی میشه اگه حرف زد بگو من جام خوبه خونه تودوست نداری جات عوض کن یه چند روز قهر میمونی باز آشتی که شدی بشین باهاش درست صحبت کن

من فقط نمیخوام فک کنه کسیه فک کنه منت میکشم و بد عادت بشه هر جور دلش بخواد صحبت کنه آخرش من منت بکشم ...

نه منت کشی ب هیچ وجع چون باعث عادت میشه فقط منطقی صحبت کن خشونت بزار کنار فقط خواهرم

بابا برو خو نه خودت فردا بیاد ببینه نیستی که بیشتر عصبانی میشه اگه حرف زد بگو من جام خوبه خونه تودوس ...

من نمیخوام بهم زور بگه بگه فقط هفته تی یبار میتونی بری 

خب که چی مثلا ؟!«»
شبو برم خونه خودم تنها؟ صبح میاد میبینه خونم بعدم با خودش میگه چه سبکه با زبونم میگم نیا پا میشه میا ...

چه ربطی به سبکی داره؟ اونجا خونه ی تو هم هست ها. واقعا انگار قبول کردی خونه ی اونه. پاشو برو خونه ات.
معمولی رفتار کن. حرفی زد بگو اینجا خونه ی منم هست. اگر رسما خواستی جدا بشیم مراحل اون چیز دیگه است. 

ولی من تو و زندگیمو دوست دارم. 

نه منت کشی ب هیچ وجع چون باعث عادت میشه فقط منطقی صحبت کن خشونت بزار کنار فقط خواهرم

نمیدونم چیکار کنم برگردم زنگ بزنم توضیح بدم پرو میشه دیگه

خب که چی مثلا ؟!«»
شبو برم خونه خودم تنها؟ صبح میاد میبینه خونم بعدم با خودش میگه چه سبکه با زبونم میگم نیا پا میشه میا ...

مگه شبا که سر کاره تو خونت نیستی یعنی چی زندگی مگه بچه بازیه که هر وقت بگه برو توهم بگی چشم