2777
2789
عنوان

تاپیک معرفی کتاب

194 بازدید | 22 پست

راستش حالا که تعطیلاته و فرصت برای کتاب خوندن زیاده تصمیم گرفتم چندتا کتاب که خودم خوندم و دوست داشتم رو معرفی کنم بهتون.

اسم یک سری کتاب‌های زرد مثل ملت‌ عشق و خودت باش دختر و لطفا گوسفند نباشید و… رو نمی‌نویسم و سعی می‌کنم کتاب‌های مفیدی معرفی کنم.

و یک سری کتاب معروف که اکثرا یا خوندیم یا اسمش رو شنیدیم مثل مغازه‌ی خودکشی و … رو هم نمی‌نویسم.

هر کتاب جدیدی که بخونم و اگر خوب باشه توی همین تاپیک اسمش رو می‌ذارم و شما هم کتاب‌هایی که خوندید و فکر می‌کنید براتون مفید بوده رو بنویسید

یا اینکه هر کتابی که اینجا معرفی میشه و خوندید رو بیاید اینجا و نظرتون رو درباره‌اش بگید تا همه استفاده کنیم.

فعلا توی هر ژانر و موضوع دوتا معرفی می‌کنم اگر باز هم خواستید اگر خونده باشم حتما راهنمایی‌تون می‌کنم❤️

رمان روانشناسی:

دروغگویی روی مبل 

اتاق شماره ۶

کتاب‌های مستند(بر اساس واقعیت):

جنگ چهره‌ی زنانه ندارد

کور سرخی (از عالیه عطایی)

رمان:
بندها

سخت‌پوست

(هر دو از نشر چشمه)

کتاب شعر:

ماه و ماهی (علیرضا بدیع،نشر چشمه)

و تمام کتاب‌های فاضل نظری(از انتشارات سوره‌ی مهر)

کتاب‌های طنز:

کتابفروش خیابان ادوارد براون(فوق العاده سرگرم‌کننده و دوست‌داشتنیه از محسن رمضان پور اگر اشتباه نکنم)

و تمام کتاب‌های مجموعه‌ی جهان تازه‌دم از نشر چشمه

مجموعه کتاب‌های کودک برای گروه سنی دبستان:

ماجراهای قندعسل(جودی بلوم ترجمه‌ی پریناز نیری)

مدرسه پرماجرا(نشر افق)

کتاب‌هایی با موضوع اجتماعی:

کمونیسم رفت ما ماندیم و خندیدیم(بسیار کتاب ارزشمندیه)

جامعه‌شناسی خودمانی(از دکتر مرحوم حسن نراقی)

اگر موضوعی دیگری دوست دارید و معرفی نکردم حتما بپرسید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه پیشنهاد خوبی 😍من کتاب چرا تا به حال کسی اینهارا به من نگفته بود ؟ اثر جولی اسمیت 

کتابخانه ی نیمه شب و کار عمیق اثر کال نیوپورت جزو کتاب هایی بودن که امسال خوندم و خیلی دوسشون داشتم 

کتاب معنای زندگی ویل دورانت 

اینو همه باید بخونن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

کتاب در گرگ و میش راه داستان واقعی اولین زنیه که تو یه رسوتا تو قشم برقعش رو برمیداره و میره دوره بهیاری میلینه خیلی قشگنهههه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

چه پیشنهاد خوبی 😍من کتاب چرا تا به حال کسی اینهارا به من نگفته بود ؟ اثر جولی اسمیت کتابخانه ی نیمه ...

کتال خانه نیمه شب رو بالای ۵ باز خوندم چقدر قشنکه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

کتاب جین ایر مطمئنم ازش خسته نمیشید واقعا قشنکه