2777
2789
عنوان

با یکی ازدواج میکنین که

331 بازدید | 19 پست

دیوونتونه و هر کاری براتون میکنه حتی کارایی که عزیز ترین آدمای زندگیت برات نکردن 

ولی تو دوستش نداری اصلا

شرایطشم برات مثل رویاس انقدر خوبه

حاضری با این آدم ازدواج کنی در حالی که مطمئنی هیچوقت عاشقش نخواهی شد؟

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم (تو اگه به ی آدم بد کنی و آرامششو بدزدی بعدش به کل آدمای شهر خوبی کنی بنظرت تو آدم خوبی هستی ؟.همه چی بستگی به شرف آدم داره)

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا این آدم تو زندگیم بود ولی قبولش نمیکردمحالا که یه سال گذشتهه به گذشتم نگاه میکنم حسرت میخورم م ...

یعنی واقعا آدم پشیمون میشه؟

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم (تو اگه به ی آدم بد کنی و آرامششو بدزدی بعدش به کل آدمای شهر خوبی کنی بنظرت تو آدم خوبی هستی ؟.همه چی بستگی به شرف آدم داره)

بیشتر ببینید
نمیفهمم آدم چطور ممکنه کسی که اینقدر بهش محبت میکنه رو دوست نداشته باشه

چون ی بار یکیو خیلی قبول داشتی و دوستش داشتی چنان ضربه ای بهت زده که میترسی

بیشتر ببینید
چطوری مطمئنی هیچوقت عاشقش نمیشی؟

آدم خودشو میشناسه

بیشتر ببینید

اره ی روزی مثل من به خودت میای که دیگه ن خاستگاری داری ن کسی واست ارزشی قائل هست و سنت هم بالا رفته همه جوره دیگه نگات میکنن 

اگه پسره خوب و اخلاق داره و چشم پاکه 

توکل به خدا کن و قبولش کن 

ولی اگه میخوای قبول کنی و بزنی زیرش زندگی هم تلخ کنی به اون آقا ک دوست نداشتم و ندارم و فلان 

پس نکن

خدایا شکرت🙏