2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم برای یکی میخوام

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

من از ششم به هفتم رفتم

ولی پیشنهاد میکنم اصلا نرو

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
یکم واضح تر میشه بگی🥲😂واسه ماه های اخر

باید زودتر این تصمیم رو میگرفتی ولی بهتر از اینه که تلاش نکنی شاید قبول شدی اما این فرصت باقی مونده رو سعی کن فقط بخونی همه چیزو بزار کنار چون میتونی قبول بشی که البته کتاب تست و کلاس هم بی نتیجه نیست

من از ششم به هفتم رفتمولی پیشنهاد میکنم اصلا نرو

تجربه هرکس شخصیه و لزوما قابل تعمیم نیست، من هم از ششم رفتم و پیشنهاد شخصیم اینه که خوب بود و بره، شما اگر ایرادی دیدین باید بگین فرزانگان فلان شهر این معایب رو داشت نه اینکه کلا بگین برن یا نرن

تجربه هرکس شخصیه و لزوما قابل تعمیم نیست، من هم از ششم رفتم و پیشنهاد شخصیم اینه که خوب بود و بره، ش ...

منم گفتم پیشنهاد میکنم😂قبل پرش کردن با دقت بخونید

فززانگان تهران بده

خوب شد؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید