2777
2789
عنوان

شیپورم هک شده

65 بازدید | 9 پست

الان یه پیام اومد که پیامت خرابه کد یک رو بفرست من احمقم فرستادم بعدش فهمیدم که کلاهبرداریه  شماره خواست ندادم 

الان هک شدم یا نه من آگهی دارم یه وقت پیام تز طرف من رد و بدل نکنن

شماره و کد امنیتی و .. خاصی که بهش ندادی ؟

فقط کد یک رو فرستادی

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شماره و کد امنیتی و .. خاصی که بهش ندادی ؟فقط کد یک رو فرستادی

بهم گفت شماره یک را ارسال کنید منم عدد یک رو ارسال کردم  بعد گفت شماره خودتون را ارسال کنید شماره خواست ندادم بعدم از حساب اومدم بیرون

بهم گفت شماره یک را ارسال کنید منم عدد یک رو ارسال کردم بعد گفت شماره خودتون را ارسال کنید شماره خو ...

از حساب نیاز نبود بیای بیرون 

همین که شماره ندادی حله 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
♥️

نگران نباش 

دوباره وارد شیپور شو 

شیپور یا دیوار یا هر برنامه اگر مشکل داشته باشه باهات مستقیم صحبت نمی‌کنن که کد بفرست یا فلان کن و ....

بیشتر ببینید