2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم دانشگاه

342 بازدید | 48 پست

هفته بعد دانشگاه ها باز میشه من واقعا از اون محیط از همکلاسیام ودوستام دل خوشی ندارم واقعا اون تایمی که اونجام بدترین لحظات عمرمه به اجبار تحمل میکنم نمیدونم منظورمو متوجه میشین یانه واقعا برام تحمل اون محیط رشتم دوست ندارم ومجبورم بعد تموم شدن درسم سر کاری برم که بهش علاقه ندارم

چرا من باید تو زندگیم چیزایی رو تحمل کنم که دوست ندارم چرا باید زندگی داشته باشم که از هیچیش خوشم نمیاد هیچوقت تو زندگیم دلم خوش نبود

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

واقعا حس بدیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منممم اصلا دوست ندارم برمم 

تازه کوییزم داریم

واقعا بخاطر دوباره دانشگاه رفتن حالم بد میشه😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

هرچه زودتر انصراف بده

برای چی باید چیزی که دوس نداری رو بخونی

چندسال دیگه خیلی پشیمون میشی داری خودتت اذیت میکین شغل داشتن به چه قیمتی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
حسابداریبخدا به زور اون محیطو تحمل میکنم مجبورم

عزیزم دلار ۱۰۰ تومنه دیگه حتی کسایی که ثروتمند هستن دنبال علاقشون نیستن دنبال یه کاری ان که به در امد برسونه توشون حسابداری که خیلی خوبه و درآمد زاست 

حداقل لیسانس تو بگیر ارشد برو یه رشته دیگه 

بدبختی من اینه از اون محیطو آدماش بدم میاد بحثم فقط درس خوندن نیسن

منم از ادماش بدم میاد کلا ببینمشونم سلام نمیکنم سرتایم شروع کلاس میرم تموم شد سریع برمیگردم خونه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.