2777
2789
عنوان

سوال از کسایی که دماغشونو عمل کردن

100 بازدید | 16 پست

تا چند وقت چسب میزدین

بعد از چند وقت فین میکردین من شنیدم میگن تا ۱ سال ۲ سال نباید فین کنی

تا چند وقت برا خندیدن رعایت میکردین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میخوام عمل کنم ولی میترسم خراب بشه خیلی ریسکی هست

اره خیلی مراقبت زیاد میخواد لعنتی من ۵۲ روزه عمل کردم هر روز استرس میگیرم سرفم میگیره استرس میگیرم عطسم‌میگیره استرس میگیرم یه نفر تو خونه سرما بخوره استرس میگیرم یعنی مردمااا

من یک ماه و نیمه عمل کردم 

چون یک ماه بعد عمل سرماخوردم از همون یک ماه بعد فین هم کردم . یک تا دو سال چ خبره !! 

چسب هم دکترم تا یک ماه گفت بزنم و الانم فقط شبا میزنم

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
یک ماه چسب زدم من از همون بعد یه ماه فین میکردم ولی اوایل اروم اگه فین نکنی ک خفه میشی

چه خوب من ۵۲ روزه عمل کردم هنوز چسب میزنم دکترم گفت فین نکن منم میترسم دقیقا حس خفگی دارم یکی دوروزه 

دوستان دکتر معرفی کنید تهران

من پیش حسام جهاندیده عمل کردم 

تو این یک ماه و نیم مشکل تنفسی اصلا نداشتم 

یکم سوراخ هام ناقرینه ست ک از اول هم یکسان نبود

و البته پره هام رو اصلا باز نکرد و به این دلیل زیاد مشکل خندیدن و جویدن نداشتم . فقط یکی دو هفته اول سخت بود

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
تا یه سال چسب زدم تا زمانی که بخیه هامو کامل نکشید و بخیه داخل بینیم جذب نشد فین نکردم بله برا خندید ...

من ۵۲ روزه عمل کردم میتونم بخندم ؟دیروز مامانم یه حرفی زد خیلی خنده دار بود واقعا نتونستم خودمو کنترل کنم خیلی ام شدید خندیدم بعد انقد استرس گرفتم فکر میکنم دماغم ورم کرده مامانم میگه داری تلقین میکنی وگرنه ورمی من نمیبینم

من ۵۲ روزه عمل کردم میتونم بخندم ؟دیروز مامانم یه حرفی زد خیلی خنده دار بود واقعا نتونستم خودمو کنتر ...

یه نصیحت بهت بکنم اینه ک اصلا حساس نشو سر دماغت این ورمو این خرفام همش حرفه شکل نهایی بینیت بعد دوسال مشخص میشه و وارد س سال ک میشی جا میفته کم کم قشنگتر میشه اگ بخیه کشیدی ک دیگه مهم نیست اصلا سر دماغ حساس نشو 

من پیش حسام جهاندیده عمل کردم تو این یک ماه و نیم مشکل تنفسی اصلا نداشتم یکم سوراخ هام ناقرینه ست ک ...

برا من پره هامو باز کرد برا همین اصلا تو این مدت نخندیدم اصلا بینی من بدیش این بود یذره افتادگی داشت یذره قوز یذره پره از همه چی یه کوچولو داشت واسه همین دیگه همه جا رو دستکاری کرد من حاضر بودم قوز زیاد داشته باشه ولی حداقل پره هاش باز نشه