2777
2789
عنوان

دخترخاله هام بدترین رفتار و با شوهراشون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 45 پست

میدونی اینج. ر آدما خوشبخت نیستن... یا آقا کمبود اعتماد به نفس شدیدی داره که هیچی نمیگه... یا تو خونه همیشه بی احترامی و توهین هست...  از اون طرفم.. از یه جایی محبت زیادی به آقایون وهم خانمها باعث میشن فکر کردن خیلی شاخن... یا بعضی ها هم وابستگی شدید دارند... و این باعث میشه پارتنرشون خسته بشه🙄🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

هرچی فکر میکنم آخر هر رفتاری اینا خسته میشن خوب رفتار کنن مثل من میشنبدرفتار کنن مثل شوهر یکیشون میش ...

تعادل رو باید حفظ کنی ن سیخ بسوزه ن کباب

هرجا بی احتدامی دیدی واکنش نشون ندی طرف گستاختر میشه

هرجا بی احترامی کردی رفت خسته میشه بالاخره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی من نه موافق محبت افراطی ام نه موافق بی احترامی و به قول کاربرا سگ محل کردن اون مردی که اقتدارش ت ...

دقیقا

منم نشستم پیامای قبلیمو خوندم که ببینم چه شکلی رفتار میکرپم رفتارش بهتر بود دیدم کاملا حد تعادل بود نه کم نه زیاد محبت میکردم‌که‌اونجوری موندگار شده بود بخاطر من تو روی خانوادش وایمیستاد

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
منم کسی که جونمو براش میدادم همونطوری رفتدقیقا وقتی همه چی خوب شده بودالانم تو شوکم باوجودیکه تمام ع ...

دقیقا منم

تو‌ بدترین شرایطش پیشش بودم پناهش شده بودم یهو جوگیر شد ول کرد رفت

منم دارم براش وقتی برگشت

اخه من میترسیدم باهاش بدرفتاری کنم از دستش بدم چون اینا ازدواجشون ثبت شده ما فقط خانوادم در جریان بو ...

اونی که میخواد با ی ناز کردن بره ،بهتره که بره 

خصوصا که میگی دوست بودید و تعهدی ندارید 

البته این نظر منه

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

همونا شانس دارن 

ما هر چی بیشتر درک می‌کنیم وضعمون بد تر میشه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
شاید مهریه بالا دارن. در مورد شما هم طرف مقابل آدم قدرنشناسی بوده. وگرنه کار شما درست بود.

مهرشون بالاست ولی همشون پولدارن یعنی براشون چیزی نیست 

بیشتر انگار نمیخوان حرمتای دو طرفشون بشکنه

نمیدونم والا…دارم دق میکنم

میدونی اینج. ر آدما خوشبخت نیستن... یا آقا کمبود اعتماد به نفس شدیدی داره که هیچی نمیگه... یا تو خون ...

دقیقاااااا دقیقاااااا

من که دیگه مغزم داره سوت میکشه موندم‌کدوم کار درسته کدوم کار غلط

تعادل رو باید حفظ کنی ن سیخ بسوزه ن کبابهرجا بی احتدامی دیدی واکنش نشون ندی طرف گستاختر میشههرجا بی ...

👌👌👌👌

اونی که میخواد با ی ناز کردن بره ،بهتره که بره خصوصا که میگی دوست بودید و تعهدی ندارید البته این نظر ...

قبلا میگفت ناز‌کن دختر باید ناز کنه بدم میاد شبیه دخترا رفتار نمیکنی اخریا میگفت واسم ناز کنی میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم😑

باید متعادل بود یجاهایی نباید رو داد به طرف

ولی ازاون ور نباید تحقیرش کنی یا سرش داد بزنی

یجاهایی باید باهاش خوب بود یجاهاییم نه 

اینو دیگ بستگی به خودت داره 

چ زیاد محبت کنی چ زیاد وحشی باشی اینا خوب نیست

همونا شانس دارن ما هر چی بیشتر درک می‌کنیم وضعمون بد تر میشه

من که دیگه نه سرد رفتار میکنم نه گرم

اونقدرم از چشمم افتاده که دیگه نخوام دلسوزی کنم براش

دیگه عادی حرف میزنم

باید متعادل بود یجاهایی نباید رو داد به طرف ولی ازاون ور نباید تحقیرش کنی یا سرش داد بزنییجاهایی بای ...

دقیقا

محبت و رسیدگی افراطیم خوب نیست

همینجا یه کاربری بیچاره ازدواج دومشم بود چه چیزا که تعریف نکرد از رسیدگیها و کارایی که برای همسرش کرده بود و بعد اون خیانت کرده بود و این بنده خدا یهویی انگار که زیرپاش خالی شده باشه تبدیل به یه مرده متحرک شده بود تو زندگی و تمام تاپیکاش ناله و گریه

به نظر من توجه بیش از حد و اویزون بودن زیادم خوب نیست اینکه مثلا مثل یه مادر نزاری اب تو دلش تکون بخوره و مدام قربون صدقه ش بری

این بده

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید