2777
2789
عنوان

میدونم الان دعوام می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 83 پست
چون خودت پشیمونی هیچی نمیگم😂یه بار بشین فکر کن تند رفتی تصادف شده حال بدشو که حس کنی عادتت ترک میشه ...

بله پیشنهاد خوبی ممنونم که گفتید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من و امثال من اعصابمون ضعیف... وقتی ماشین و موتور با سرعت از کنارمون رد میشن... ته دلمون میلرزه...‌

حواست باشه این کار جبران میشه تو زندگیت 

نکن دختر خوب 

ببین چقدر خوبی که وجدانت داره تلنگر میزنه بهت

پس نکن

من چند سال پیش شب دهم محرم برمیگشتم خونه با سرعت زیاد خیابون خلوت بود دوتا گربه از خیابون رد میشدن زدم زیر یکیش و اون یکی تا ساعتها بالا سرش بود من هیچ وقت خودمو بابت اون قضیه نبخشیدم و بعد از اون مثل آدم میرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من و امثال من اعصابمون ضعیف... وقتی ماشین و موتور با سرعت از کنارمون رد میشن... ته دلمون میلرزه...‌ح ...

بله حق،با شماست 

ان شاءالله دیگه تکرار نمیکنم

ممنونم ازتون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چه چرندیاتی تاپیک میکنید‌😐

ببخشید عزیزم فقط خواستم یکم نصیحتم کنم تا بترسم و تکرار نکنم

من چند سال پیش شب دهم محرم برمیگشتم خونه با سرعت زیاد خیابون خلوت بود دوتا گربه از خیابون رد میشدن ز ...

عزیزم😔

ببخشید عزیزم فقط خواستم یکم نصیحتم کنم تا بترسم و تکرار نکنم

وقتی خودت میدونی کارت اشتباس دیگه تامیک زدن نداره ک ب بقیه بفهمونی من ماشین دارمو رانندگی میکنمو سرعت میرمو.ببخش قصد توهین و جسارت ندارم ولی خیلی لوس بمظر اومد حسی به کاربر دست میده ک طرف اومده پز بده حتی اگه اینجوری نباشه.

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

وقتی خودت میدونی کارت اشتباس دیگه تامیک زدن نداره ک ب بقیه بفهمونی من ماشین دارمو رانندگی میکنمو سرع ...

ببخشید اون وقت که رسیده بودم خونه و حالم بد بود به این موضوعش فکر نکرده بودم😔

پیرو تاپیک بعدیت ، تعلیق میشی گزارش الکی بخوری 🌱

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید