2777
2789

مثلا کسی سال اول نخونده سال بعدش خودشو پاره پوره کنه از ۱۰۰هزار تو واقعیت ایا  شدنیه برسه به مثلا ۴هزار کمتر 

واقعی بگین اگه کسیو دیدین

یکیو دیدم تو سایت کانون از ۱۰۸هزار و معدل ۹.۵شده بود ۳رقمی باور نکردم 

یا یکی از ۱۰۹هزار شده ۱۳هزار 

خودم رتبه ام تو این رنجه و دارم برا ۴۰۵اماده میشم ولی فکر رتبه دست از سرم برنمیداره 

راستی پایه درسی خوبی هم ندارم هدفم یه رتبه خوبه سعی میکنم به رشته فکر نکنم 

واقعی بگین لطفا ن برا امیدواری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره امکان دارهاگه واقن طرف بخواد هرکی اطراف من بوده بعد چندماه بیخیال میشه

من سال ۴۰۲رتبه ام شد ۱۳۰منطقه اینقدر فاجعه

سال۴۰۳شدم 100هزار 

امسال کنکور نمیدم دیگه 

دقیق یکسال فرصت دارم تا خودمو برا اخرین فرصتم تلاش کنم واقعااااا دلم میخواد میخونم ولی همش ناامیدم میگم نهایت بشم ۵۰هزار که چی 

من سال ۴۰۲رتبه ام شد ۱۳۰منطقه اینقدر فاجعهسال۴۰۳شدم 100هزار امسال کنکور نمیدم دیگه دقیق یکسال فرصت د ...

اصلا همچین چیزی نیست رتبه سال قبلت هیچ ربطی نداره

اگه خیلی روحیت داغونه و خسته این یه هفته استراحت کن بکوب شروع کن تا سال بعد بخون

کنکور امسالم شرکت کن ببین چحوزیه اصلا رتبت بهت مهم نباشه

و هیچ جمع بندیو ایناهم نمیخواد براش داشته باشی

‌پس شروع کن مطمعن باش میرسی من خودم رتبم زیر۵۰۰شد

دوستم ۱۰۰ هزار کشوری بود یا ۸۰ هزار شد سال بعد ۱۵ هزار خود من هم بدشانسی زیاد داشتم مثلا عمل جراحی سال کنکور و مریض شدن و نقطه قوت من ریاضی بود و روی ۷۰ ۸۰ درصد برنامه چیده بودم ولی سال ۱۴۰۰ طوری بود منی که قوی بودم داخل ریاضی با اونکه ضعیف بود یه درصدی زدیم به همین خاطر میگم به عوامل مختلفی بستگی داره خودم از ۷۰ هزار شدم ۱۹ هزار کشوری میشد ۸ هزار منطقه ۲

البته من زبان انگلیسیم داغون بود اگر شما این درس رو کلاس رفته باشی از من خیلی جلوتر هستی چون هر چقدر میخوندم هم به پای بقیه نمیرسیدم و همه درصد بیشتری میزدن رتبه من میومد خیلی پایینتر