2777
2789

19 سالمه 6 ماهه عقد کردم 

راستش امروز شوهرم قرار بود بیاد دنبالم بریم بیرون وقتی سوار ماشین شدم دیدم عصبانیه 

هیچی نگفتم بعد خودش گفت من امروز اعصابم بهم ریخته خواهرم چندبار وسایلمو جا به جا کرده بهش گفتم دست نزن امروزم همین کارو کرده منم گرفتم زدمش 😐😐

الان از این میترسم دو روز دیگه بریم سر خونه زندگیمون دستش رو منم بلند بشه بد اخلاق نیست اولین باره چنین چیزی ازش می‌شنوم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب دوران عقدو برا همین چیزا گذاشتن دیگ 

ک طرفو بشناسی 

تازه بعد از ۶ ماه داره روی واقعیشو نشون میده 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

قطعااا همین کار رو هم میکنه ، چراغ قرمز های دوران نامزدی رو لطفا جدی بگیرید نگید نه من تغییرش میدم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید

وقنی میگیم عقد نکنید اول بشناسید همینه 

بعد بگید نه عقد برای شناخته!

باهاش صحبت کن فقط 

ذهنتو با احتمال تو ذهنت پر نکن و فقط صحبت کن باهاش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

نشونه هارو جدی بگیر

رفتار مرد با خواهر و مادرش خیلی مهمه

خواهرش چندسالشه؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

ربطی نداره مام با داداشم کلا ۲بار کتکاری داشتیم..الان انقد زن ذلیله ک نگو برا زنش جونشم میده

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

والا 

یه جور میگید همتون انگار با خواهر و برادراتون هیچ دعوایی ندارید و هیچ جنگی و هیچوقت هم رو نزدید😑

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید