2777
2789
عنوان

شوهرم امروز یه کاری کرد که شوکه شدم 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 36 پست
دعوای خواهر برادری بوده؟ تو حتما دعواش کن بگو بیخود کردی دست روی خواهرت بلند کردیبپرس مامان باباش چه ...

به جای برخوردی که باعث گارد بشه،بهتره صرفا صحبت کنن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قطعااا همین کار رو هم میکنه ، چراغ قرمز های دوران نامزدی رو لطفا جدی بگیرید نگید نه من تغییرش میدم

دقیقا موافقم ....حتی حرفایی که به گفته خودشون به‌شوخی میزنن هم جدیه

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
دقیقا موافقم ....حتی حرفایی که به گفته خودشون به‌شوخی میزنن هم جدیه

بله همینطور هست 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید
والا یه جور میگید همتون انگار با خواهر و برادراتون هیچ دعوایی ندارید و هیچ جنگی و هیچوقت هم رو نزدید ...

ببخشید مگه وحشی هستیم خواهر که هم رو چنگ بزنیم؟ماحتی در کلام هم رعایت میکنیم ادب رو

ببخشید مگه وحشی هستیم خواهر که هم رو چنگ بزنیم؟ماحتی در کلام هم رعایت میکنیم ادب رو

به به پس ما وحشی هستیم

البته الان کمتره ولی قبلا بیشتر بوده چون تو سن نوجوونی بچه ها خیلی رو مخن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید
31

اوه من فکر کردم نوجوونه😑

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید
31

😐😐😐😐😐😐

اگه خواهرش سنش کم بود در حد ۱۴/۱۵ میشد یه طور ماسمالی کرد اما این دیگه سنش حدی نیست که با رابطه خواهربرادری ماسمالی کرد

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
دعوای خواهر برادری بوده؟ تو حتما دعواش کن بگو بیخود کردی دست روی خواهرت بلند کردیبپرس مامان باباش چه ...

وا چرا دعوا کنه

مگه پسر بچه دو ساله ست؟!😂😂😂

بخاطر همین میگن مامان شوهرتون نباشید