2777
2789
بابای من الانم جیغ میزنه😅😅😅من بتازگی دارم رانندگی میکنم .یعنی کنارم کم‌میمونه سکته کنه😂😂😂

😂😂اولشه . کم کم دستت روان میشه پدر هم عادت میکنه😁

خدا حفظتون کنه برای هم😍❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
😂😂اولشه . کم کم دستت روان میشه پدر هم عادت میکنه😁خدا حفظتون کنه برای هم😍❤️

ممنونم.

خیلی وقته گواهینامه دارم.اما رانندگی نمیکردم.

دو هفته پیش انقد داد زد .میخاستم از کوچه دربیام برم سمت چپ.دروامدم رفتم راست😂😂😂😂😂😂

حنجرش داشت پاره میشد.یعنی هر چی بگم از طنز ماجرا کم میشه😂😂😂😂

گفتم بابا دو دیقه حرص نخور من از خونه خودم تا اینجا مثل ادم میام تو منو هول میکنی😂

میگه نمیدونم کدوم احمقی به تو گواهینامه داده

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچوقت بابام سرم داد نزده یا نگفته رانندگیت ایراد داره ولی مامانم با اینکه خودش رانندگی هم نمیکنه ...

نه بابای من خوراکشه داد زدن.

شوهرمم داد نمیزنه غر میزنه.همش میگه ماشینو خراب کردی .فلان کارو نکردی.دیگه کنارش رانندگی نمیکنم.

مامانمم که سوار بشه یه دور قران ختم میکنه.

میترسه پیشم بشینه.

خودشو سفت میکنه.میگم پاشو بامن بریم.به داداشم میگه تو پاشو ماشین اینو برون بریم.

البته گفتم که اولشه .

امیدوارم بعد ها ترسش بریزه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بیشتر ببینید
ممنونم.خیلی وقته گواهینامه دارم.اما رانندگی نمیکردم.دو هفته پیش انقد داد زد .میخاستم از کوچه دربیام ...

وای تصور کردم مُردممم😂😂😂😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
نه بابای من خوراکشه داد زدن.شوهرمم داد نمیزنه غر میزنه.همش میگه ماشینو خراب کردی .فلان کارو نکردی.دی ...

امیدوارم بریزه مامان من که هنوز بعد این همه سال پیش بابام میشینه بازم می‌ترسه🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
😂😂😂👌👌مهم اینه که نتیجه مشت خوردنا رو دیدی و رانندگیت خوب شده😂من که هنوز صدای جیغ بنفشای بابام ...

جیغ جیغهاش، گاهی وقتامیگه بیام کنارت بشینم قشنگ چهارستون بدنم میلرزه میگم نه توروخدا نه بزارم باآرامش بزار پیشرفت کنم

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

جیغ جیغهاش، گاهی وقتامیگه بیام کنارت بشینم قشنگ چهارستون بدنم میلرزه میگم نه توروخدا نه بزارم باآرام ...

بگو صندلی عقب بشین نگاه نکن دارم چیکار میکنم😂

بیشتر ببینید
بگو صندلی عقب بشین نگاه نکن دارم چیکار میکنم😂

اصلایه بارگفت بیادنبالم تادیدمش ماشینو خاموش کردم راهنمای اشتباه زدم حتی نمیتونستم کنترلش کنم😂😢

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

وای تصور کردم مُردممم😂😂😂😂

بخدا خیلی خنده دار بود.

اون داد میزد من خندم گرفته بود.کلا نمیدونستم دارم چیکار میکنم.اخرش برادرم اومد سوامون کرد😂

بیشتر ببینید
امیدوارم بریزه مامان من که هنوز بعد این همه سال پیش بابام میشینه بازم می‌ترسه🤦

من خودمم ازین ترسوهام.

راننده کناریمو دق میدم.منتها وقتی ببینم بی احتیاط باشه.شوهرم اوایل خیلی رانندگیش خوب الان وقتی سوار میشیم تا به مقصد برسیم من سکته میکنم.نصف مسیر چشام بستس.

نصفشم دارم میگم مواظب باش.

لعنتی با همه تو خیابون درگیره.

فک کن یکی تو خیابون بهش راه نده میره ماشینو میکوبه بهش.

دعوا میگیره.

فحش میده.

تو خیابونی که باید احتیاط کنه.سرعتو بالا میبره با بچه بازی میکنه.

میگم تنهایی بیا خودتو به کشتن بده مارو راحت کن.

برادرمم سلطان تصادف کردنه.اصلا مراعات نمیکنه.واسه همین منو مامانم ترسوایم😂

من بخاطر همین ترس ماشین گرفتم که عادت کنم.

اما الان بیشتر رانندگی شوهر و برادرمو قبول ندارم.

زیادی به ترمز و دست فرمونشون اعتماد دارن.

بیشتر ببینید
من خودمم ازین ترسوهام.راننده کناریمو دق میدم.منتها وقتی ببینم بی احتیاط باشه.شوهرم اوایل خیلی رانندگ ...

امیدوارم هیچوقت تو رانندگی با همسرتون روبرو نشم😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
امیدوارم هیچوقت تو رانندگی با همسرتون روبرو نشم😂

آمین.به معنی واقعی کلمه خره.

همین هفته پیش تو خیابون دوتا ماشین پر جوون با ماشینا کل کل میکردن.این رفت وسطشون.

جلوی یکیشون نگه داشت.پیاده شد بزن بزن.

یه نفری با چهار نفر.

اصلا ترمز نداشت از هرجا میگرفتن بازم لگد میپروند.

داشت کتک میخورد بازم ول نمیکرد .

اخرش اومدن جدا کردن اما ذره ای پشیمون نبود.

ازین کاراش بدم میاد

بیشتر ببینید
آمین.به معنی واقعی کلمه خره.همین هفته پیش تو خیابون دوتا ماشین پر جوون با ماشینا کل کل میکردن.این رف ...

🤦🤦🤦

ولی بعضی موقعیت ها باهاشون موافقم باید یه فرهنگ سازی درستی برای رانندگی اتفاق بیفته خیلی افتضاحه😂

بیشتر ببینید