2777
2789
عنوان

چقدر زنها بدبختنننننننننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 111 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی بدون متلک گفتن هم پست بزارینمیتونی؟

توپریودی حالت خوب نیس چیزی بهتون نمیگم

بخاطر هورمون هاست برو استراحت کن دفعه بعدم جمع نبند بگو خدایا من چقدر بدبختم ن تمام زن ها

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
باباااا خب برو بیرون از تاپبکممن اومدم با خانمهای مثل خودم درد و دل کنمنه امثال شمااه

تاپیک زدی گفتی کل خانوما

چته

سایت عمومیه

ماهم نظردادیم جنبه نظر مخالف داشته باش منبعد همه ادما مطابق میل شما نیستن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
دکتر به مادرشوهرم گفته پریود نمیشی خون الوده تو بدنت میمونه حتما برو حجامت هر شش ماه یکبار اطراف منم ...

با حرف دیگران که معلوم نیست چقدر سواد و تحصیلات دارن پیش نرو عزیزم

خودت که خوندن و نوشتن بلدی ، یه سرچ ساده کن

من برات سرچ کردم💐

آیا خون پریود، خون کثیف بدن است؟

خیر؛ خون پریود فرقی با خونی که از دیگر بخش های بدن خارج می شود ندارد. این خون فقط به این دلیل از بدن دفع می شود که بارداری رخ نداده و دیواره رحم فرو می ریزد. هر ماه، دیواره رحم خود را برای آماده سازی برای بارداری و نگهداری از جنین آماده می کند. تیره یا روشن بودن رنگ خون پریود نشان دهنده کثیف یا تمیز بودن آن نیست.

اون تغییر رنگ چهره هم به خاطر نوسانات هورمونیه

تاپیک زدی گفتی کل خانوماچتهسایت عمومیهماهم نظردادیم جنبه نظر مخالف داشته باش منبعد همه ادما مطابق می ...

مثل آدم نظر بده

نمیتونی ب سلامت

در ضمن درست حرف بزن،من بلدم مثل خودت باشم