2777
2789

همسرم خونه بود دخترمو گذاشتم پیشش پسر کوچیکمو برداشتم گفتم بیرون کاردارم میرم تاداروخانه میام شاید رفت و برگشتم کلا نیم ساعتم نشد دخترمم کوچیک نیست ۸سالشه. دوبار زنگ زد کجایی زود بیا دارم میرم قهوه خونه گفتم بچه بغلمه نمیتونم بدوام دارم میام اومدم داخل کوچه روبرو خونمون در ماشینشو باز کرده فلان شده توام مو مادرتی هرچی از دهنش اومد بهم گفت خودشم با صدای بلند مردم ازخجالت امیدوارم کسی منو ندیده باشه رسیدم خونه دیدم دخترم داره گریه میکنه گفتم چیشده میگه از پله افتادم بابا بجای اینکه کمکم کنه پاشم سرم داد زده توساختمون فک کنم همه شنیدن ابروم رفت مامان. بعد جالب اینجاس طلبکاره میگه شما پدر منو در اوردین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا چرا باید زن کسی بشی که اهل قهوه خونه هست؟ دوما چرا از همچین لات بی مسئولیتی باید دو تا بچه داشت ...

همیشه نمیره هرازگاهی اونم بایکی از دوستاش ک اونم متاهله میشناسمش 

مرد هم مردای قدیم پدر شوهرم ۳ تا بچه کوچیک رو ۱۳ روز نگه داشته که زنش بره زیارت مادرشوهرم سالی چند دفعه تنهایی می‌رفته ۵تا بچه رو پدرشوهرم‌ مدیریت میکرده حالا من کافیه بخوام‌یه نیم ساعت برم‌بیرون همش تو هول و ولام که نکنه از بیخیالی شوهرم‌ واسه بچه ها اتفاقی بیوفته

وقتی شوهراتون همراهی نمیکنند داروخانه نمیرن بچه رو نگه نمیدارن چطوری بچه دار میشید؟برام سواله فقط

متاسفانه وارد زندگی که میشی یه جورایی خودت هم اون مریضی های روحی رو می گیری و برات عادی میشه. من برام بعد یه مدت تحقیر و کتک خوردن عادی شد. انگار میشه یه قسمت از زندگی. من بعدها فهمیدم داره من رو هم مثل خودش می کنه . خودم رو با تغییر رفتارم کشیدم بیرون. خرد شدم ولی آدمش کردم. ولی چه فایده بچه هام تو تلخترین قسمت زندگیم بودند و با من خرد شدند

اگه کاری نداشتی بیرون میگفتی خودش میرفت داروخونه مرد پررو

خودش ک برام مولتی ویتامین نمیخره ابجیم پول زد برام گفت برو برای خودت مولتی ویتامین خارجی بخر زهرمارم شد تابرسم خونه ب اون میگفتم ک نمیرفت بخره تازه غر هم میزد