2777
2789
عنوان

رفتار توهین امیز برادر

317 بازدید | 24 پست

بچه ها من توی تاپیک های قبلی هم چندین بار گفتم

از بس دلم گاهی پر میشه

گفتم یبار دیگه تاپیک بزنم و درد دل کنم

من ۲۶ سالمه بعد برادرم ۳۷ سالشه

اونوقت یبار نشده با من خوب باشه

یا توهین کرده یا حرف نامربوط زده یا اذیت کرده

اونوقت یهو میبینید رفتارش چقدر با بستگان خوبه

مثلا چنتا از فامیلامون میگن ما خیلی آقا علیرضا (اسم داداشمه) رو دوست داریم از بس آقا و با ادبه

اما به من که میرسه بدترین توهینارو کرده

و مثلا اگه توی جمع و یه مهمانی هم من باشم و هم اون ، اصلا منو ادم حساب نمیکنه

واقعا من خیلی از یه همچین چیزایی ناراحت میشم

مثلا میام‌ حساس نشم

بازم نمیتونم‌ انگار

اصلا خیلی بدجور با من رفتار میکنه

مثلا جلوی جمع یهو بی احترامی میکنه و کلی رفتارای بد دیگه

شما بودید واقعا چکار میکردید.؟

فکرکنید منم جای خواهرتون

راهکاری دارید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم 

من خودم ۲۱ ساله هستم و خواهرم ۳۳ ساله 

باور کن این برادر ما انقد بیشعور و اشغال هست که نگم برات. 

فقط و فقط هم به خاطر رفتارش. 

به شدت بد دهن هست موقع دعوا. وقتی باهاش حرف می‌زنیم انگار از شنیدن صدامون حتی بدش میاد 

بیست و چهار ساعت حرفای مسخره و ک.صشر. انقد رو اعصابمون هست که وقتی سربازی بود خیلی خیلی حالمون خوب بود. 

فقط اینو بدون که تنها نیستی و درکت میکنیم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

کجای کاری؟ من دختر عمم سرطان گرفته داداشش خوشحالی میکنه میگه کاش بمیره.. به یه ورش هم نیست. به بقیه هم میگه محلش نزارید بمیره. 

قدر داداشتو بدون... آدمای بدتری هم هستن

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..

داداشا کلا همینن ازدواج ک کنن بدترم میشن 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
ای وای چه شرایط سختیمثل ما😔😔

خیلی خیلی رو مخ و رو اعصاب مال ما ۳۰ سالشه و انقد احمقه. 

مثلا به من میگه شبیه پسرایی در حالی که ابدا و اصلا شبیه پسرا نیستم و خوشکلم. یا مثلا میگه پوست صورتتون چقدر بده در حالی که خیلیم خوبه. یا مثلا هیکلمون رو مسخره می‌کنه. با تموم وجود ازش متنفریم و وقتی پیشمون نیست به شدت حالمون خوبه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
خیلی خیلی رو مخ و رو اعصاب مال ما ۳۰ سالشه و انقد احمقه. مثلا به من میگه شبیه پسرایی در حالی که ابدا ...

وای دقیقا عین برادر من

یا مسخره میکنه یا توهین میکنه

اخ اخ نگم‌برات

وای دقیقا عین برادر منیا مسخره میکنه یا توهین میکنهاخ اخ نگم‌برات

می‌دونی چیه یه چیزی یادت بدم ؟؟؟

این احتمالا اختلال شخصیت خودشیفته داره

خودشیفته ها با یکی از اعضای خانواده مثل سگ میمونن و عقده هاشونو خالی میکنن 

جلو مردم نقش بازی میکنن که بهترینن

ببرش روانپزشک

یا جوابشو بده بزن تو برجکش حالش جا بیاد