2777
2789

سیزده بدرهم که خداروشکربارونه. دخترم خیلی ناراحت هستش. حالا بهش قول دادم که بعداز امتحانای خرداد مادر دختری بریم شیراز. میخاستم ببرمش مشهد زیارت آقا امام رضا(ع) میگه من اول باید برم سجده کنم براکوروش کبیر(۱۵سالشه)🙃😂گفتم باشه هرچی شما بخاید. تاحالا شیراز نرفتیم. البته۱۵سال پیش رفتم اونم درحد یکروز 

خداوندا تویی حامی وحاضر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به گل دخترت بگومن الان تخت جمشیدم فرداصبح میرم مقبره کوروش ازطرف ایشونم درودمیفرسم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
به گل دخترت بگومن الان تخت جمشیدم فرداصبح میرم مقبره کوروش ازطرف ایشونم درودمیفرسم

عزیزم. خوش بگذره بهت .بگو آلیس بهت سلام میرسونه❤️😍😍😍🌱

خداوندا تویی حامی وحاضر

بی نهایت عاشق کوروش کبیره. همه اکسپلور اینستاش از ایران و‌کوروش

خداوندا تویی حامی وحاضر
عزیزم. خوش بگذره بهت .بگو آلیس بهت سلام میرسونه❤️😍😍😍🌱

ممنونم 

چشم حتما اینقدرشلوغه  انشالله خیلی زودبیاییدشیرازبنظرم اردیبهشت ماه شیرازبهشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
بی نهایت عاشق کوروش کبیره. همه اکسپلور اینستاش از ایران و‌کوروش

خدابرات نگه داره چقدرذوق کردم ازاین پستت  عاشق کسانیم که به کشورواساطیروپادشاهانشون علاقمندن  امروز  وقتی کنارمقبراردشیربودم متوجه یه خانمی شدم سنش بالابودبه سختی بالامیومد بهش افتخارکردم

بیشتر ببینید
جای مارو خالی کن. ما مگه بعد امتحانای خرداد .

جاتپن سبزانشالله

بیشتر ببینید