2777
2789

سلام برج چهار تالار دیدیم قراره بیعانه بزنیم خیلی تالاررو دوس دارم یه مبلغی از بیعانرو کم داریم ولی رزروش کردیم 

خونمون هنوز گچ‌و کابینت نیس 

سرویس چوبم مونده 

خیلی میترسم هزینه ها خیلی زیاده

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب وقتی کم دارین چجوری میخواین مبلغش رو بدین؟

اگر قرض میگیرین از خانواده خودتون یا داماد که مشکلی نیست

ولی اگر میخواین مستقل باشین باید تالار قیمت مناسب تر رزرو میکردین وگرنه برای درست کردن خونه به سختی میوفتین.

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

خب وقتی کم دارین چجوری میخواین مبلغش رو بدین؟اگر قرض میگیرین از خانواده خودتون یا داماد که مشکلی نیس ...

یه بیعانه باید بدیم باقیشو شب عروسی بعد جم کردن شاباش و اینا تسویه میکنن

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بیشتر ببینید
عروس خانوم خوشبخت بشی

ممنون عزیزم

بیشتر ببینید
ایشالله که جور میشه نگران نباش الان هم سرویس چوب هم کابینت رو چکی و قسطی میتونید بزنید ای کاش میذاشت ...

فقط گچش مونده تکمیله

بیشتر ببینید

کابینت  اینا که قسطی میدن ها قسطی‌بگیرین یا از کسی که میدونین هی دنبال پولش‌نمیره و سمج نییت قرض بگیرین بعد که پول دستتون اومد بهشون‌پس بدین 

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

خب وقتی کم دارین چجوری میخواین مبلغش رو بدین؟اگر قرض میگیرین از خانواده خودتون یا داماد که مشکلی نیس ...

خب قیمت مناسب اندازه نفری30هزار تومن ارزون تر میشه ولی تالارش ب تف لعنت نمی ارزه

بیشتر ببینید

به هدا عردسی به عیچ دردی نمیخوره یه ذره کادو میدن 

جات باشم میرم مسافرت با شوهرم بعدم میرم سره خونه زندگیم 

خیلی دلم عروسی خواس یه لباس عروس برا عکاسی در حد دو ساعت اجاره میکنم یه ارایشگاهم میرم بعدم آتلیه والا خیلی مسخره اس عروسی 

خودم گرفتم ها اما مثل چی پشیمون شدم