بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی تو صندوق های طلا بورسی بزاری اگه تا حدودی اطلاعات داشته باشی
یا نهایتا طلای آب شده و سکه بخر بزار بانک
میتونی هم نصفشو طلا بخری نصف خونه بدی اجاره که اگه هر کدوم رشد بیشتری داشت خیلی دلت نسوزه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
یه ۱۰-۲۰ تومن خرج کن یه مشاوره مالی درست و درمون بگیر راهنماییت کنه
با اینجا نظر گرفتن مشخصه هوش اقتصادی نداری فقط ارث رسیده بهت
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
منم میگم برو پاتو بنداز رو پات یه نسکافه بخور و ریلکس باش
اینا فقط میخوان مردمو روانی کنن
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
چطور عزیزممگه تو کارملک واملاکی؟ منبع موثق داری؟ ببخشید سوالاتم زیاد شد
دوستان زیادی داریم ک تو کار ملک و خریدو فروشن
الان بازار کساده اما بعد از 25فروردین ملک نجومی میره بالا
مثال
ی ملک هشتاد متری دو طبقه الان 2/5میلیارده
بعد 25فروردین
میشه4میلیارد
به ازای هر میلیار300یا400میلیون میره رو خونه
شما دیگه فکرشو بکن
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚