2777
2789
دیروز پیش خونوادش گفتمبرگشت گفت مگه من پولشو میدم رفیقم خودش پول میده میخره

خانوادش چیزی نمی‌گن مخالفتی حرفی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خانوادش چیزی نمی‌گن مخالفتی حرفی

راستشو بخوای 

دیروز افطاری خونشون بودم

شبشم نامزدم با خونوادش دعوا کرده بود رفته بود دنبال کثافت کاری

ظهر اومده بوده خونشون

منم نا خواسته رفتم اینستا پیج رفیقشو دیدم لایو گزاشته

اومدم از اینستا با پیج فیک رفتم ب نامزدم پیام دادم ب استوریش واکنش نشون دادم

بعد جوابمو داد دوباره جوابشو دادم رفتم لایو دیدم گوشیو داده ب دوستش میگه بیا جوابشو بده

مطمئن شدم نامزدمم پیش دوستشه

رفیقش وقتی عرق میخورد تو لایو شات گرفتم و یدونه هم وقتی گوشی نامزدم دستش بود

اومدم از تلگرام با پیج فیک ب خودم پیام دادم ک این نامزدته اهل کثافت کاریه خوب فکر کن ببین با کی قراره زیر ی سقف بری 

فلان بهمان

رفتم خونشون پیامارو بهش نشون دادم گفتم این کیه ب من پیام داده اینا چیه

دستاش لرزید ب دوستش زنگ زد ک اون دختره کی بود داشتی جوابشو میدادی

پدرشم گفت تو ماه رمضون چرا گفت من نخوردم فقط اون میخورد

گفت تو هم نخورده باشی با اون که بودی ینی تو هم خوردی فلان بهمان

دعوا شد

ولی زیادی هم دعوا نکرد پدرش بیخیال بود

میگفت من چیکار کنم عقلت سرت باشه با ولگردا نمیگردی اخرش این بود

الانم نامزدم پیام داده ک بریم بیرون حرف بزنیم

برم چیکار کنم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستشو بخوای دیروز افطاری خونشون بودمشبشم نامزدم با خونوادش دعوا کرده بود رفته بود دنبال کثافت کاریظ ...

عزیزم فعلا از کاردیشب  دوستش ناراحت باباش از ی طرف حق به پدرش بچه اش نمی‌خواد دست به این چیزها بزنه برو بگو ناراحتی تا ترک کن به فکر زندگی باش زندگی ها سخت شده کسی به فکر کسی نیس میگن ازقدیم برو دنبال کسی که گریه آت میندازه نه می‌خنده باهات رفیق امروز وفرداست بگو دوری کن تهدید چاشنی اش کن بزار بفهمه کارش درست نبوده تو ناراحتی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم