2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه بگی چیکار کنم🥲

اول باسیاست زنانه باهاش داشته باش ی کم لوندی کن اره منو دوست داری ترک می‌کنی فلان پول میخری این کوفتی رو بزار بزاریم کنار عزیزم جونم باهاش بیا اگه دیدی جواب گرفتی که هیچی همین رو برو اگه نه بعد با کم کم با راههای دیگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب نجسه دیگه؟؟ روزشم قبول نیس؟

بله ۴۰روز نمازوروزه اش قبول نیس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اول باسیاست زنانه باهاش داشته باش ی کم لوندی کن اره منو دوست داری ترک می‌کنی فلان پول میخری این کوفت ...

اینو رفتم خر فرضم کرد بهم دروغ گفت🥲

راه دیگه چیه

اینو رفتم خر فرضم کرد بهم دروغ گفت🥲راه دیگه چیه

تهدید کردن به نظرت جواب میگیره تا ترک نکرده بگو عقدوعروسی درکار نیس

تهدید کردن به نظرت جواب میگیره تا ترک نکرده بگو عقدوعروسی درکار نیس

بازم خر فرضم نکنه؟؟ 

مشروب میخوره بهم نمیگه منم از استوریای این رفیقاش میفهمم یا گوشیشو چک میکنم میبینم

بازم خر فرضم نکنه؟؟ مشروب میخوره بهم نمیگه منم از استوریای این رفیقاش میفهمم یا گوشیشو چک میکنم میبی ...

دیگه بگو من زرنگم میفهمم تو‌بکشی از اخلاقت نگو داری چک می‌کنی بدتر میشه قضیه 

نگفتم دارم چک میکنم 🥲

خوب می‌کنی بدتر میشد قضیه ولی تهدید بکن گوش شو ازابان بگو بدت میاد بزاره کنار کلا مدام بندازش تو خرج طوری پول واسش نمونه 

خوب می‌کنی بدتر میشد قضیه ولی تهدید بکن گوش شو ازابان بگو بدت میاد بزاره کنار کلا مدام بندازش تو خرج ...

دیروز پیش خونوادش گفتم

برگشت گفت مگه من پولشو میدم رفیقم خودش پول میده میخره