2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی زشتههه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 82 پست
ببین خب وقتی کلییی زحمت کشیدی شب بیداری داشتی و از خوابت زدی حداقل دوست داری دکتر خطاب شی یا یه تبری ...

حقیقتش اینکه نه کسی خوشحال میشه نه کسی تبریک میگه ولی اگه دوست داری  بزار ادمای حسود انرژی منفی زیادی دارن

نه دیگ این عادیه اکثرا مینویسند دانشجو پزشکی حتی رشته های دیگ هم می‌نویسن دانشجو حقوق و...غیره مثلا ...

ببین دقیقااا دانشجوی حقوق مینویسه چیزی نیست دانشجوی پزشکی یعنی می‌خواد پز بده😐😭

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش اینکه نه کسی خوشحال میشه نه کسی تبریک میگه ولی اگه دوست داری بزار ادمای حسود انرژی منفی زیاد ...

دوستام که سال پیش خودشون قبول شدن هم حسودی میکنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خیلی ضایع یکی رتبشو بزنه

درسته زحمت کشیده پزشکی آورده ولی دیگ ن ک رتبه و رشته رو بزنه

مثلا

رویا علوی دانشجویی پزشکی ترم اول دانشگاه تهران با رتبه ۸۰ همون سال اول قبول شده به تلاش و کوشش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
اسی خودتی؟۸۰ خیلی عالیه طرف مخ خالصه

من فعلا سکوت می‌کنم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ضایع یکی رتبشو بزنهدرسته زحمت کشیده پزشکی آورده ولی دیگ ن ک رتبه و رشته رو بزنهمثلارویا علوی دا ...

😂😂😂😂 

نه مثلا فک کن : 

رتبه ۸۰ کنکور تجربی🩺🤍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه پشتش کلی زحمت کشیده دلش یه تبریک خشک و خالی می‌خواد 🥲 یا دوست داره دکتر خطاب شه

من و خیلی های دیگه به پزشکا که تا سالای بالا دکتر نمیگفتیم 

به بچه های پی اچ دی هم همیشه بعد ازمون جامع میگفتم دکتر 

ولی مثلا تو دانشگاه دانشجوی دکتری روز اول مهر میومد پسرم بودن و عقده ای و سن بالا بعد هی دکتر دکتر به ناف هم میبستن به نظرمون خیلی بی کلاس بودن 

حالا سنت کمه بعدا برات عادی میشه این چیزا

بعدا ادم جوری میشه که میخواد پزشک بودنش رو قایم کنه

ما پزشک زیاد داریم تو دوست و فامیل یکیشون بود زن و شوهر متخصص بودن بعد تو سن های میانسالی سفر میرفتن تو تور نمیگفتن پزشکن که مردم اویزونشون بشن و مریضی هاشونو بگن 

دوستام که سال پیش خودشون قبول شدن هم حسودی میکنن؟

منکه دوستاتو نمیشناسم عزیزم ولی ادما خیلی خیلی حسودن من همیشه برای اینکه انرژی مثبت زندگیم بره بالا خیلی از اتفاقات زندگیدمو نمیگم مثلا مسافرت میرم خونه میخریم یا هرچیز دیگه

من و خیلی های دیگه به پزشکا که تا سالای بالا دکتر نمیگفتیم به بچه های پی اچ دی هم همیشه بعد ازمون جا ...

ببین تو محیط دانشگاه اره ولی پیش دوستا و فامیل میشه گفت 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂😂 نه مثلا فک کن : رتبه ۸۰ کنکور تجربی🩺🤍

ما رتبه 4 تجربی داشتیم تو فامیل 

خیلی خاکی برخورد میکرد

اصلا باهاش حرف میزدی نمیخواست تو چشمت بکنه که دانشجوی پزشکی هست الان که دیگه خانمی شده و متخصص هست و مشغول زندگیش هست 

منکه دوستاتو نمیشناسم عزیزم ولی ادما خیلی خیلی حسودن من همیشه برای اینکه انرژی مثبت زندگیم بره بالا ...

اخه من تیزهوشانم قبول شدم مامانم یه چسب هیسسس به دهنم زد که بزار کنکور قبول شی بعد الان میوفتی تو دهنا 🥲 

1
5
10
15
20
25
30
35
40