2777
2789
عنوان

وای خیلی زود شیرینی واجیل مون تموم میشن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 73 پست
ی بار همی کارو کردمدختر فامیل مون باداداشش اومدن پیشت سرم گفتن یکی دیگم بمابده وای چرا میبری این گدا ...

شما دگه مهموناتون خیلی روشون زیاده....اونکه دنبالت میاد بهش بده مگه موقع پذیرایی تعارف نمیکنین برنمیدارن؟من واسه مهمونی ک رودربایستی دارم میذارم بمونه اما اونایی ک رعایت نمیکنن برمیدارم حداقل ب بقیه مهمونامونم برسه مگه اینکه بتونم تهیه کنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پذیرایی که میکنین دیگه ظرفشو بردارین ببرین اشپزخونه جلو چشم نباشه برای همچین آدمای بی جنبه ی نخورده ای

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
وقتی ظرف اجیلو میده دستم میگ برو پر کن پسته هاشم بیشتر بریز باحالت دستوریچکار کنم؟پدر مادرشم میخندن ...

چ روییی داره

بهش باخنده یه تیکه ای چیزی مینداختی😑😁

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 فیلم باز📽🎬

اجیل پرمغز میاری خب معلومه چنگ میندازن 

عکس پروفایلم دکتر مریم کوچکی نژاد 🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿 emtehanejabr.blogfa.com 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂  کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید

اجیل به این گرونی برا همه مهمونا نیار تخمه کدو بگیر برای این معمولیا تخمه کدو بیار و شیرینی و گز و شکلات برای مهمونای خاص اجیل ببر ،شیرینی هم ارد نخودچی بگیر هم موندگاری بالا داره هم کوچیکه و زود زود تموم نمیشه

مثل اینه که میوه فقط موز و انانس بیاری بعد شاکی بشی چرا خوردن خب اگه میتونید بیارید

عکس پروفایلم دکتر مریم کوچکی نژاد 🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿 emtehanejabr.blogfa.com 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂  کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید

وای یاد زمانی افتادم که مجرد بودم پدرم بزرگ فامیل بودن به حدی تو عید رفت و آمد داشتیم که قشنگ پنج شش کیلو آجیل تموم میشد

الان که خودم ازدواج کردم دو جعبه شیرینی ودو کیلو آجیل هنوز هیچیش خورده نشده

چه بی ادبن 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بیشتر ببینید

من اونروز قطاب گذاشت مامانم تو ظرف شیزینی گفتم اگه به تعداد همه داریم بزار کسی ببینه بهش نرسه بده

بیشتر ببینید
برعکس فامیلای ما از اون ور افتادن. تو آشپزخونه شنیدم دخترداییم به دختر پنج سالش میگفت دو تا خوردی بس ...

من میگم بخورن نوش جون شون

هرچی ک میزاریم جلوشون براخوردنه دیگ

ولیدن اینکه پرو پرو بگن پاشو مجدد پرکن بیار :/

میارما

ولی خب زشته ی جوریه...من بمیرمم تهدیدمم کنن این حرکتو خونه خالمم نمیزنم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید