2777
2789
عنوان

وای خیلی زود شیرینی واجیل مون تموم میشن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 73 پست
اره اونجوریم میزبان ناراحت میشه.هرچیزی تعادل خوبهما هرجامیریم مثلا باکلی تعارف برااین ک دلخور نشن ی ...

هدف از مهمونیای خونوادگی دور هم بودنه آدم یه چیزی هم میخوره مشغول باشه اینکه به هر طریقی این موضوع رو مهم کنن چه با زیاده روی، چه با منع کردن بچه و... به نظر من زشته. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناراحت شدم. گفتم یعنی فکر میکنه بچه منو ورشکست میکنه یا خسیسم. یه فامیل دیگه هم داریم هرچی، حتی ی ...

نبابا ناراحت نشو 

اشتباه برداشت کن 

اونا میخان بچشونو مودب تربیت کنن 

ما فامیلایی داریم مثل فامیلای استارتر حتی ب مراتب بدتر اونا رو ک میدیدن میگفتن خونه خودمون هر چی میخاین بخورین ولی خونه مردم ن 

حالا همون فامیلایی ک گفتم یبار ی دختر بچه  تو خونشون زیاد خورده بود باور کن تا ی هفته میگفتن 

ما هر دومورد رو داریمهم اونا ک باید التماس کنی تعارف کنی بردارنهم اونایی ک بدون اهنگ میرقصنهرجیزی تع ...

ما هم همینیم همیشه پذیرایی شد میذاریم جلوشون چی بگم والا

خیلی زود گذشت همه چی، انگار بود همین دیروز…

من ناراحت شدم. گفتم یعنی فکر میکنه بچه منو ورشکست میکنه یا خسیسم. یه فامیل دیگه هم داریم هرچی، حتی ی ...

شما با ما نسبتی داریننن

ما هم تو فانیل زیاد داریم این موارد و

خیلی زود گذشت همه چی، انگار بود همین دیروز…

کلا ازاین به بعد یه چایی بزارید جلوشون😂

روم نمیشه

حالافوقش سالی ی بار همو میبینیم دیگ فداسرشون ولی اذیت میشیم وقتی مهمان بچه کوجیک دارع ک ی چیزی میخوره دستاشو میماله ب فرش و پرده مادرشم بیخیاله 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
روم نمیشهحالافوقش سالی ی بار همو میبینیم دیگ فداسرشون ولی اذیت میشیم وقتی مهمان بچه کوجیک دارع ک ی چ ...

اونا باید خجالت بکشن بااین تربیت کردن شون

ما به اندازه شعور هرکس براش مایه میزاریم

وای ماهم یه فامیل داریم بچش عاشق شکلاته

همه شکلات های ظرف رو میخورد یا میکرد توی جیبش که بعدا درحال بازی بخوره.هروقتم تموم میشد میرفت تو آشپزخونه در کابیت هارو بازمیکرد میگفت شکلات کجا دارید حالا ۹سالشم بود اونقدر کوچیک نبود.راستش ماهم هروقت میان خونمون دیگه شکلات نمیاریم چون فرهنگ خوردنش رو ندارن

الان عکس میذارم

مرسی قشنگم ولی روم نمیشه ازاینا بزارم جلو این مهمونامون ک دارن میان اینا خاصن ومودب یکیش وزارت کارمیکنه وکیله قاضیه کادر درمان ومهندس و..هستن اونا ک بی فرهنگ بودن رفتن سال بعد برا اونا از این میزارم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید
مرسی قشنگم ولی روم نمیشه ازاینا بزارم جلو این مهمونامون ک دارن میان اینا خاصن ومودب یکیش وزارت کارمی ...

ظاهرشون توی عکس بد افتاده ولی خوشمزن😁درکنارش ما قطاب وکماچ سهن اینام میذاریم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
ظاهرشون توی عکس بد افتاده ولی خوشمزن😁درکنارش ما قطاب وکماچ سهن اینام میذاریم

شیرین کام باشید گلم همیشه

بیشتر ببینید