2777
2789
عنوان

بهم میگن سنت بیشتر می‌زنه😞

513 بازدید | 28 پست

من ۱۹ سالمه اضافه وزن دارم و چهره ام بیبی فیس نیس

خیلی بزرگتر از سنم میزنم همه میگن ۲۷ یا ۲۸ سالته 

دلیلشم اینه زیاد به پوستم نمی‌رسم و پوستم افتضاحه 

آرایشم زیاد بلد نیستم 

لباسام هم اکثرا گشاد هستن و البته برای سن بالا ها 

چطور تغییر کنم حتی نامزدم بهم خیانت کرده میگم حق داشته کی حاضره بمونه با همچنین دختری دخترای الان چیتان پستان هستن😞

عینکیم ولی خجالت میکشم با این اوضاع عینک بزنم چون عین مادر بزرگا میشم دیگه 😢

خیلی افسرده ام چون حتی مثل همسن و سالام پر حرف و شوخ نیستم ساکت و درون گرا هستم 

همسن و سالام خودم راهنماییم کنید چکار کنم ک تغییر کنم

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برو باشگاه ورزش کن

جوشاتو درمان کن

ب موهات برس 

شلوار های بگ و مانتو های کوتاه و کتونی رنگ های خنثی بخر

آرایش رو از کانالا یاد بگیر

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

من ۱۸ سالمه شبیه کلاس شیشم هفتم کسی منو جدی نمیگیره انگار ی بچه سال داره کنارشون حرف میزنع😐 

ولی خو تو خیلی راه داری به پوستت برس باشگاه برو استایلای اینستا این ور اونور نگا کن ی استایل شیک برا خودت بزن انقد به خودت برس نامزد بیشرفت تو رو یجا دید به خودش بگه عجب گوهی خوردم

بیا من تقریبا همسن بیشترشون درونگرا تودار هستن هرکس یه قیافه ای داره خب بعضی ها یکیشون خود من افرودیت کمی دارم و به خودم رسیدن بلد نیستم به نظر من محیط می تونه تاثیر گذار باشه

خب کاری نداره اینی که گفتی

رژیم بگیر و ورزش کن لاغر میشی

یه روتین پوستی مناسبم برای خودت بزار

لباساتم خب نرو زنونه بخر. رنگا و طرح های شیک و دخترونه بخر

آرایشم نمیخواد کنی. تهش برو بالم لب رنگی بخر

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

اولا که خیانتو واسه خودت عادی جلوه نده...بعدم همه اینا که گفتی دور از جون درد لاعلاج که نیس به خودت خب برس...عینک دوست نداری لنز بزار...چاقی لاغر کن...ارایش بلد نیسی از اینستا و پینترست یاد بگیر لباسای مد بپوش و به خودت برس این که دیگه کاری ندارع

اول از همه مشکل پوستت رو حل کن فقط بدون خیلی زمان می‌بره شاید چند ساللللللل باید صبور باشی 

دوم اینکه برای لباس برو تو یه مانتو فروشی و لباس های مختلف رو پرو کن ببین چه مدلی بهت میاد بلند کوتاه جلو باز کتی لورال ببین کدوم بهت میاد اول پیدا کن ببین استایلت چیه 

عینک هم که میتونی چشم هاتو عمل کنی 

اما نامزدت به هیچ وجه حق نداره خیانت کنه تو چرا حقو بهش میدی 

به نظرم زودتر با اون مرتیکه هم کات کن

Only Love Can Hurt Like This