2777
2789
اگر مثل عربستان انگشت دزد قطع میکردن اینقدر دزدا پر رو نبودنشهر ما رفتن گوسفندای یکی رو بردن.بعد شنا ...

دزد اومده بود خونه یکی دزدی صاحب خونه قبل رفتن در کنتور آب رو باز کرده بود که خرابیشو ببینه و باز مونده بود دزده تو تاریکی که اومده پاش رفته اون تو شکسته رفته شکایت کرده چند میلیون دیه گرفته... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله

همسایه ما یه پیر مرد مریضه بنده خدا رفته نون خریده چون زیاد. نمیاد بیرون از خونه مثلا میره ۱۵تا سنگک میخزه فریز میکنه دزد اومده با موتور ازش برده پیر مردم هول داده خورده زمین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

گرونی واسه همه است منم برم دزدی؟

ادم وقتی به ته خط برسه وقتی دیگه نون شب هم نداره و داره از گشنگی میمیره دزدی هم میره.مردم رو به چه روزی انداختن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من بچم ببینم بیمار پول نیس درمانش کنم حتما میرم دزدی

اگه با پول حروم که توش نفرین مردم هست خوب بشه برو

[QUOTE=376786677]ادم وقتی به ته خط برسه وقتی دیگه نون شب هم نداره و داره از گشنگی میمیره دزدی هم میره.مردم رو به چه ر ...[/Q 

کسی که میره طلا دزدی مطمعن باش به نون شب محتاج نیست بلکه یه راحت طلب هست که مفت مفت میخواد صاحب چیزی بشه

گرونی برای همه هست نمیشه ک همه دزد بشن اخه

عزیزم شاید جایی که شما زندگی میکنید دزد زیاده 

عزیزم قضاوت نکن شما چه میدونی اون دزد تو چه شرایطی بوده 

عزیزم یکم دلتون رو بزرگ کنید اینکه یه نفر وارد خونه تون بشه یه چیزی برداره بره دلیل نمیشه شما بیایی اینجا آبروشو ببری 

عزیزم از کلمه دزد استفاده نکنید این کلمه تو روحیه تون اثر میذاره  بهتره بگید " یواشکی بر"

عزیزم نمیدونم در چه شرایطی بزرگ شدی که اینقدر خشم نهفته داری . براتون سوره بقره خوندم همین الان یهویی تا به آرامش برسید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
عزیزم شاید جایی که شما زندگی میکنید دزد زیاده عزیزم قضاوت نکن شما چه میدونی اون دزد تو چه شرایطی بود ...

اوللا اینکه فقط من نمیگم اگه نظرات رو نگاه کنید میبینید که همه نوشتن و تایید کردن این موضوع رو

بعدشم من مگه اسم کسی رو اوردن که میگین ابروشو نبر و این حرفا من کلی گفتم

طرف میاد کله زندگی و داراییه یک نفرو میبره بعد شما میگی دلتو بزرگ کن:/میگی قضاوتش نکن؟ینی میره از صب تا شب جون میکنه برای یه لقمه نون کار میکنه بعد ینفر میاد ازش دزدی میکنه اصلا مهم نیست تو چه شرایطیه این کار اشتباهه و هیچ توجیهی نداره

من تویه شرایط خیلی خوبی هم بررگ شدم این خشمم فقط برای این جامعه و مردم که روز به روز داره بدتر میشه 

شما هم لطفا بجای اینکه برای من قران بخونید برای این شرایط و جامعه و ظهور امام زمان دعا کنید🫶🏻

حتما میرم فعلا ک با پول ما اقازاده ها بهترین جاها هستن چیزیشونم نشده ۴۵سال حالا بچه منم ۴۵سال عمرکنه ...

قبل از 45 سال پیشم همین آش و همین کاسه بوده. میتونی تو خاطرات خودشون از جشن ها و مسافرتهاشون بخونی.قبل از اون هم تو زمان قاجار و برو تا اول تاریخ. آرایشگرهای شمس و فرح  و خیاط هاشون برا لندن بودن. برای همه مهمونی هاشون میرفتن لندن لباس میدوختن و ارایش برمیگشتن. حتی برای دکمه کت که دیدن نیست دوباره سوار هواپیما شد و رفت و برگشتن. البته فرح یه خیاط و سوزن دوز بلوچی هم داشته. کلی از بچه های وزیر وزرای اون زمان و ارتشی ها تو امریکا و اروپا خونه و باغ داشتن و در حال تحصیل بودن