2777
2789
عنوان

دور و بر شوهرم پر از زنای خوشگل و لونده و تقریباً لخت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 9917 بازدید | 170 پست
هر جور دوست دارید فک کنیدمن نیتم اگاهی خانمها بودخب اگر به صحبتهای خودتون اعتقاد دارید با همین فرمون ...

پس نیتتون خیره 

ولی اطلاعات و تفکراتتون اشتباه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم جات بودم می‌ترسیدم ...

ولی مگه همه چی عمله؟؟؟

میتونی غذاتو خوب بخوری چاق بشی بعد با ورزش بدنتو حالت دار کنی بعد عطر ادکلن لباس زیرهای خوشگل بخر 

از حالت سادگی در بیار لباس زیبا بهر برا خودت 

موهات کم پشتن شامپو خوب بخر آب پیاز بزن

برای سفید شدن پوست تو اینیستا خیلی راه حل هست از اونا بخر البته تحقیق کن بعد،، میتونی از روشای سنتی استفاده کنی..

تو خونه قیامت راه بنداز می‌خوام بینیمو عمل کنم 

برو عمل کن بعد برو اپیلاسیون وقت بگیر 

قرار نیست خودتو عملی کنی ولی زیبایی مهمه برو فیشیال صورتت رو تمیز کن موهات رنگ بزار ابروهاتو میکرو کن

برای تسکین دلت نیم سیسیی ژل بزن خیلی کم

الان بیای بگی ندارم نمیتونم باید شاهد نابود شدن زندگیت باشی سلیطه بازی دربیار مجبورش کن تورو ببره تا ب خودت برسی

ما حق نمیدیم اما اکثر مردا خوک صفتن اینو منی میگم که رو سر همسرم از پاکی قسم میخوردم عاشقم بود چه کا ...

عزیزم خیانت همسر شما بخاطر مرد بودنش نیست

بخاطر ذات خراب و تربیت غلطشه

اصولا تقسیم مردن این همه ادم با ویژگی های منحصر به فرد به دو جنس زن و مرد و قضاوت کردن و برچسب زدن بر اساس جنسیت کار نادرستیه

نه علم این رو تایید میکنه نه اخلاق 

الان یه اقا خطاکاری زن های دور و بر خودش رو بیاد به همه خانم ها نسبت بده شما میپذیری؟! شوهرت با یه خانم خیانت کرده دیگه، شما میپذیری صرفا بر اساس خطای اون خانم و امثالش یکی بگه همه خانم ها زندگی خراب کن و دنبال مرد متاهل هستن؟!

من مااسفم بخاطر اتفاق دردناکی که توی رابطه تون افتاده، اما یه جایی باید با واقعیت رو به رو بشید و توجیح کردن کار همسرتون با اینکه همه مردها همینن و قابل اعتماد نیستن خیلی اشتباه بزرگیه

این خانوم حقش نمیدونهداره میگه ذات مردا اینه

ذات ادم ها به جنسیتشون ربطی نداره

الان شما ذات خودت رو با زن هایی که هر شب با یکی میخوابن و دنبال مردهای متاهل هستن یکی میدونی؟! مگه همه زن ها شبیه همن مه همه مردها باشن؟! 

این خانوم حقش نمیدونهداره میگه ذات مردا اینه

چرا با کلمات بازی میکنید؟ 

وقتی میگید ذات مرد اینه یعنی خیانت مرد رو طبیعی میدونید، جزئی از زندگیش میدونید، یعنی حقش میدونید.

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
نه قول ندهمن همسرم هم ظاهر خوبی داره هم جایگاه اجتماعی خوبیهیچوقتم دست از پا خطا نکردهمرد خیانتکار ز ...

الان میان همسر شما رو تخریب شخصیت و متهم به پنهان کاری و خیانت میکنن 

همه کامنتای شما عالی و لایک داره

بعضی تو این سایت بر اساس تجربه شخصی همه چی و تعمیم میدن به اشتباه

برای من اتفاق افتاده ..... 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
چرا با کلمات بازی میکنید؟ وقتی میگید ذات مرد اینه یعنی خیانت مرد رو طبیعی میدونید، جزئی از زندگیش می ...

عزیزم بگذریم از این موضوع

اما طرف باید پیامبر باشه که این همه خانوم ترگل ورگل ببینه و یه روزی وه نده

عزیزم بگذریم از این موضوعاما طرف باید پیامبر باشه که این همه خانوم ترگل ورگل ببینه و یه روزی وه نده

نخیر نیاز نیست پیامبر باشه 

همینکه انسان باشه کافیه

بیشتر ببینید
عزیزم خیانت همسر شما بخاطر مرد بودنش نیستبخاطر ذات خراب و تربیت غلطشهاصولا تقسیم مردن این همه ادم با ...

همسرم من تو دامن پاک ترین پدر مادر بزرگ شده بعد ۲۵ سال از فوت مادرش هنوزم هرکی اون مرحوم رو مبشناسه میگه جواهری بود که دیگه تکرار نمیشه پدرشم بسیار مرد شریفی هست کلا خانواده خوبی داره برادرش خواهراش همه خوبن 

ذات خودشم خوبه من ده سال باهاش رندگی کردم جز این مورد بدذاتی ازش ندیدم اما تو ابن مورد شکست خورد 

درکل تمام حرفم این هست اعتمادزیاد‌به هیچ کس نباید داشت چون یه روزی خلافش ثابت میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......