2777
2789
عنوان

تاپیک مورد امروز بیمارستان و بچه 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 96 پست
ولی بنازم اونیو که اسکرین گذاشت

اره اون روز یکی از صبحونه اش عکس گذاشته بود تا گذاشت زود یکی مچ شو گرفت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته همه چیزش واقعی بود اما اون پرستار اسی نبود و برای پارسال بود قضیه اش

خب چرا به حالت نقل قول نگقته 😑 و خودشو جای پرستار جا زده ؟!😐

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید
نمیدونم داشتم میخوندم اومدم بیرون دیگه پیداش نکردم ولی فک کنم قفل کرده بود اخراش

آره فهمیدم دروغ گفته بود ولی من بغض کردم دلم به حال بچه سوخت🥺😭😭

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

یکی میگه چی بود؟؟ 

من نذر کردم ک ان شاءالله تا اخر ماه مبارک رمضان حاجت روا میشم میشه توهم دعا کنی در حقم؟؟ من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید
ولی بنازم اونیو که اسکرین گذاشت

منم صفحه 3 گذاشتم تو همین تاپیک ببین

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید
بدنم بی حس شده بود از ناراحتی کثافت

دلم کباب شد واسه اون بچه 💔

ولی قضیش متاسفانه واقعیه فقط برای پارساله 🤦‍♀️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

اتفاقی که افتاده بود واقعی بود یکی از کانال‌هایی که برای بچه‌های علوم پزشکیه گذاشته بودن ولی یکی از کاربرا اونو گذاشت و یه جوری بود تاپیکش که انگار خودش اون پزشک یا پرستار هست و الان این اتفاق افتاده و.... جزئیاتی که توی پست اصلی نبود هم داشت توضیح میداد مثلا پرسیدن حال خانوم چطوره؟ گفت رفت تو کما و...

پزشک کوچولو🩺📚

میفرستیح تاپیکشو لطفا

من گمش کردم فک کردم ترکیده ندارمش ، واسه همین تاپیک زدم ببینم چی شد اخرش 

شاید بچه ها داشته باشن بفرستن

بیشتر ببینید
بچه یا بگید راجب چی حرف می‌زنید یا لینکش و بزارییید

عزیزم صفحه اول تاپیک وسطاش خودم یکم درموردش توضیح دادم

بیشتر ببینید
بچه یا بگید راجب چی حرف می‌زنید یا لینکش و بزارییید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15865023/%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

عی داد