2777
2789
عنوان

فقط منم ک از گربه ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 100 پست

متنفر نیستم ولی گربه ها رو دوست ندارم به جاش عاشق سگهام ، اگه خونه حیاط دار داشته باشم می‌دونم که حباطش میشه خونه ی یک عالمه سگ 😁😍 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من عاشق گربه هام کلا هر جا گربه باشه به همون سمت میرم و چشام قلبی میشه😍😁

چندشن خیلی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

منم از گربه اصلا خوشم نمیاد ولی ویدیوهاشونو تو یوتوب میبینم بانمکن اما تو واقعیت بدم میاد

سگارو دوست دارم با محبتن ولی خب به هر دوشون غذا میدم بخاطر رضای خدا 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

چندشن خیلی

واییی نه عشقن🥺 سلطان ناز کردننن 

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
بدم نمی یاد میترسم یادمه توی خونه ایی بودیم اینقدر گربه بود ادم نبود همشونم مریض یکی یکیشون می افتاد ...

وای اینک خیلی بده من فوبیا دارم خونه حیاط دار بخریم گربه بیاد اونجا🥲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
طفلک سیر نشده گربه هام خیلی دوست داشتنی ان

بنظرت سگ با ی تیک گوشت سیر میش؟؟ مطمئنا نه

ولی اون چرا پررویی نمیکنه ک دوباره بیاد

چون ذات گربه همونه

خب ما هم رستوران رفته بودیم درکل پول دوسیخ کباب دادیم نمیتونستیم ک همشو بدیم گربه بخوره

گربه نازه اما شخصیتش بده

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بیشتر ببینید

اره فقط تویی

مطمئن باش گربه ها هم از تو متنفرن...تو دیگه چقدر کم داری میای درمورد حیوون زبون بسته ک ذاتش و غریزش خدا دادیه تاپیک میزنی واعلام تنفر میکنی🤢🤢

دوست داشتن گربها لیاقت میخواد که خدا به شما نداده

گربه ها پررو هستن و گدا منش. در بعضی مواقع دزد هم هستن.

اخ قربون دهنت

یکی میگ شاید طفلی سیر نشده

میگم سگ بااون همه هیبت چرا با ی تیکه گوشت سیر شد رفت

ولی گربه سیر نمیش یعنی!!!

ذاتشون همینه یبار یکیشون پریده بود صورت ی بچه رو چنگ انداخته بود خیلی بد