2777
2789
عنوان

خواهرم مامانموفوش میده

334 بازدید | 17 پست

پارسال عید اومدم خونه مامانم دیکه نیومدم 

امسال اومدم چندروزی بمونم ب اصرار مامانم 

خواهرم یبار طلاق گرفته یه بچم داره ک ازنوزادی مامانم بزرگ کرده 

برای باردوم شوهرکرد الان داره بازم طلاق میگیره 

هرکدوم از ما میایم قیامت بپامیکنه من بخاطرمامانم تاجایی ک توان دارم جوابشونمیدم ولی دیروز جلو شوهرم شروکرده کولی بازی وب مامانم میگه خداپدرومادرفلان فلان شدتو لعنت کنه مادرت وخودت ج ن ده بودین. درصورتی ک مامان من چندساله بداز فوت پدرم موندومارو باابروبزرگ کرد

ولی این آبرو ک هیچ دیگه احترامیم نذاشته براش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یگو تو ک ج نده نیستی پاشو برو شرتو کم کن

اونایک طلاق میگیرن برمیگردن دیگ انتظار دارن همه دست ب سینه اینا باشن ک چی شکست خوردن

نمیشه ک هیچیش نگی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
اینارو بهش گفته مامانم قندش رفته بالا....بدچن ساعت میگه برو صداش کن بیاد شام بخوره🫥میگم این حکم تیر ...

رو ک بهش دادن اینجوری شده

مقصر اصلی مامانته ک زیادی پروش کرده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
اینارو بهش گفته مامانم قندش رفته بالا....بدچن ساعت میگه برو صداش کن بیاد شام بخوره🫥میگم این حکم تیر ...

خواهرت تو اوضاع روحی خوبی نیست ولی بازم دلیل نمیشه اینجور بی چاک و دهن باشه

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

مشکل اصلی مادرته با دوستداشتن زیادی گستاخ و بی تربیت بارش آورده و باز داره ادامه میده

یگو تو ک ج نده نیستی پاشو برو شرتو کم کناونایک طلاق میگیرن برمیگردن دیگ انتظار دارن همه دست ب سینه ا ...

ب مامانم میگم خودتو آبروتو ماهارو آبرومونو همه فدای این اوراق کردی الانم دوباره رفته تو رابطه بایکی اوراق تراز دوتای دیگه نمیدونم چ بلایی قراره سرمون بیاد

ب مامانم میگم خودتو آبروتو ماهارو آبرومونو همه فدای این اوراق کردی الانم دوباره رفته تو رابطه بایکی ...

قانوم همینه

ب هرکی رو بدی سوارت میشه.زیادی رو داده پرو شده هرچی میخواد میگ

بیشتر ببینید