2777
2789
عنوان

ما آواره ایم خونه نداریم

298 بازدید | 21 پست

بچه ها اینهمه تایپ کردم تروخدا تا اخر بخونید و جواب بدید 

شوهرم خونه نمیسازه 

تا الان یه شهر دیگه بودیم از امسال میگ دیگ نمیریم اون شهر بمون روستا خونه مادرم تا اسم اون شهر و خونمون رو میارم میگ گوه بزنن اونجا رو و...... 

منو انداخته خونه مادرش (میگ تنهان بمونیم پیششون و پیرن و.......) شوهرم چهار تا داداش دیگم داره ک جدان

راحت نیستیم و باید یکسررررر کار کنم چون میگن خونته دیگ و مادرشوهر پیره همش میگ زیاد مصرف نکن زیاد درست نکن ال نکن بل نکن

شوهرم باهام اوکیه ولی تو این مورد گند زده 

دوتا بچه دارم

ولی خونه نداریم بهش میگم بساز میگ داریم خب

میگم کو؟ 

میگ خونه بابام هست

حتی خورد خوراکمونم جدا نمیکنن با همیم

از یه طرفم خانوادم و خانواده شوهرم با هم قهرن و از هم متنفرن

این طرف از اون طرف بد میگ

اون طرفم از این طرف بد میگ

بخدا خستمممم

همه تو روم میگن شوهرت بی عرضه س عرضه یه خونه ساختنم ندارم

شوهرم پول ساختنشو داره ولی میگ زمین میخرم بعدا درست میکنم و میرم تو کار ساخت و ساز

ینی برای خودمون درست نمیکنه

اینجا روستاس خونه اجاره ای نیست باید بسازیم 

و قراره چند روز دیگ منو بزاره اینجا خودش تنهایی بره یه ماه ماموریت 

نمیدونم اون تایم برم قهر یا نه؟ 

اینجا تو خونه بارها بهش گفتم یا منو میزنه میگ ازم خونه نخاه یا فحشم میده میگ خونه بابام هست ما پیششونیم و..

مادرشم همش نفرینش میکنه همش متنفره ازش همش میگ کاش تو بچگیش خفش میکردم و..... نمیدونم بخدا دلیل حرفاش چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو یا پدر مادرتو بزار خانه سالمندان تا بیام اینجا زندگی کنیم یا خونه جدا بخر

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
وای سخته بخدا حق داری اخرم یه بلایی سر همین پدر مادرش بیاد همون خونه رو میدن به اونا به شما هیچی نمی ...

دقیقاااا

از الان پدرشوهرم یه زمینشو داده برادرشوهرم

ب شوهرم میگم پس چرا ب ما چیزی ندادن میگ داداشم اونموقع خریده بود این زمینو

بنظرم وقتی اینجاس ینی قبل رفتنش به ماموریت برم قهر بهتر جواب بگیرم تا اینکه ماموریت باشه و برم

ماموریت بود نرو دلت تنگ میشه وقتی میاد خودت با پای خودت برمیگردی

بذار از ماموریت بیاد بعد برو تاچند روز دلت تنگ نمیشه برا خودت میمونی اونجا

☺️

دقیقاااااز الان پدرشوهرم یه زمینشو داده برادرشوهرمب شوهرم میگم پس چرا ب ما چیزی ندادن میگ داداشم اون ...

والا جمع کن برو

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

خیلی سخته.متاسفانه ما نمیتونیم کاری برات انجام بدیم.با مشاور در میون بذار

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃