2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14158 بازدید | 209 پست
😂😂✅️نه الان گفتید چیف شدم دلم یه جراح با ابهت چیف خواست😂حالا اگر دندونپزشک جراح هم باشه راضیم😂یه ...

شما و یک خانم دیگه که همش دنبال همسر جراح هستین تو تاپیک های آهوانه جان خیلی بانمکید😂من هر وقت پست هاتون رو میخونم خندم میگیره 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
شما و یک خانم دیگه که همش دنبال همسر جراح هستین تو تاپیک های آهوانه جان خیلی بانمکید😂من هر وقت پست ...

🙏🏻😏😂

❤️❤️

اون دوستمون ترجیحش دندون پزشکه😂

من جراح😅

باز ایشون جلو خودش رو میگیره خیلی بروز نمیده

من همیشه تو تاپیکای حتما باید یه حرفی از شوهر جراح بزنم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙏🏻😏😂❤️❤️اون دوستمون ترجیحش دندون پزشکه😂من جراح😅باز ایشون جلو خودش رو میگیره خیلی بروز نمیدهمن ...

😂😂😂

من دلم روشنه همسر جراح پیدا میکنی🥰

دعا میکنم برات چه جراح و چه غیرجراح یک همسر خوب که در کنارش آرامش داشته باشی و از زندگیت لذت ببری نصیبت بشه 🤲جراحم بود که چه بهتر😂

😂😂😂من دلم روشنه همسر جراح پیدا میکنی🥰دعا میکنم برات چه جراح و چه غیرجراح یک همسر خوب که در کنارش ...

عزیزمم

خیلی ممنون از محبت و قلب مهربونتون🙏🏻❤️

دعا کنید برام خودمم بتونم تو درسم موفق باشم و جراح بشم❤️

انشاالله خدا جراح نصیب همه طرفدار های جراحی بکنه😂❤️

بهتر دو هفته ذوق و انتظار شیرین خواهی داشت بهتر که این ذوقتادامه داره و زود تموم نمیشه🥰

😍😍😍

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
عزیزممخیلی ممنون از محبت و قلب مهربونتون🙏🏻❤️دعا کنید برام خودمم بتونم تو درسم موفق باشم و جراح بشم ...

دعا میکنم به همه ی آرزوها و خواسته هات برسی❤️

دعا میکنم حکمت خدا با آرزوهات یکی باشه دوست من🤲

دعا میکنم به همه ی آرزوها و خواسته هات برسی❤️دعا میکنم حکمت خدا با آرزوهات یکی باشه دوست من🤲

عزیزممم

خیلی ممنونم از لطفتون و همچنین قلب مهربونتون❤️

انشاالله همیشه سلامتی و خوشحالی و لبخند تو زندگیتون فراوون باشه❤️

ارههنوزم تو سایت هستا با یه کاربری دیگ

سلام عزیزم

من زمانی که هنوز عضو سایت نبودم ناناجوا رو دنبال میکردم، اگر میشه درخواست دوستی بدم اکانتشو بهم بگید، ممنون❤️🌹

خودت باش! بقیه قبلا رزرو شده‌اند...
چه جالب چون قبلا چندجا ازت پرسیدن نوروسرجری ؟گفتید نه

اره اون اوایل دلم نمیخواست رشته‌ش رو بگم که شناسایی نشم

حتی تو اکانت قبلیممفته بودم نوروسرجری

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید