2777
2789
عنوان

وای انقدر ذوق دارم برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14978 بازدید | 209 پست
عزیزم منم ذوق کردم مبارک دوتاتون😍😍😍😍

قربونت بشم 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

اها 

دوست پسر من هم چند روز پیش دفاع داشت رزیدنتیش تموم شد داره واسه فوق میخونه 

گفته اگر فوق قبول شه میاد خواستگاریم 

روز دفاعش هم به مامانش منو نشون داد گفت ایشون همسر بنده هستن 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها دوست پسر من هم چند روز پیش دفاع داشت رزیدنتیش تموم شد داره واسه فوق میخونه گفته اگر فوق قبول شه ...

شما چند روز پیش شوهرت دندونپزشک بود چیشد یهو پزشک شد؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

خیلی خوبه آرزوی پیشرفت و موفقیت بیشتر 🩷هر کار که فک میکنی شاد تر میشه بکن لازم نیست بقیه بدونن فقط خودتون براتون با ارزش باشه🩵

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بیشتر ببینید
شما چند روز پیش شوهرت دندونپزشک بود چیشد یهو پزشک شد؟

خواستگار بود

هنوزم خواستگارمه

دوست پسر هم دارم گلی

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

عشقم

جشن ک نه

مناسب شرایط پدرشوهر و اینا نیست

ممکنه دلخوری پیش بیاد

بنظرم بزار بیاد خونه

دوتایی شادی کنین

یه کادوی خوشگلم براش یادگاری بخر

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عشقمجشن ک نهمناسب شرایط پدرشوهر و اینا نیستممکنه دلخوری پیش بیادبنظرم بزار بیاد خونهدوتایی شادی کنین ...

باشه عزیزم

نظرت رو کادو چیه؟

Ct قبل و بعد اولین مریض رو دارن با عکس خودش حین جراحی بدم قابش کنن یا اکشن فیگورش کنن خزه؟ خودش اون موقع خیلی ذوق داشت براش.

کنادش یه چیز دیگه هم بخرم

بیشتر ببینید
به به چقدر ذوق کردم 😍😍😍 چون منم عاشق این رشته هستم ولی نوروسرجری معمولا ۶ ساله تموم میشه امکانش ه ...

ممنونم عزیزم

یکی از دانشگاه های تهران

بیشتر ببینید

کاش منم تخصص قبول شم🥲 سال بعد با تموم شدن درس شوهرم

بیشتر ببینید
باشه عزیزمنظرت رو کادو چیه؟Ct قبل و بعد اولین مریض رو دارن با عکس خودش حین جراحی بدم قابش کنن یا اکش ...

ایده قشنگیه

قاب قشنگی میشه

اولین تجربه کاریش 

دوس‌داشتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اهوانه جان من ازت درمورد یه موضوعی راهنمایی میخوام

بفرمایید عزیزم

بیشتر ببینید