2777
2789
عنوان

دلم از خونوادم گرفتهههه😞

73 بازدید | 6 پست

دوشنبه تولدم بود هیچ کاری برام نکردن ، من همیشه روز پدر و روز مادر تولداشون خوشخالشون میکردم اونا هیچی😭... دوست داشتم حداقل یه کیک میوردن دم خونم سورپرایز میشدم حالم خرابه

پدر مادرا همیشه از آدم توقع زیاددارن

حالا جالب اینجاس من تو خونه بابام سه هفته سه هفته غذا نداشتیم‌ ولی الان ک پولدارشدم‌ اگه پول ب مامانم ندم فک میکنه خسیسم

ولی اون هیچ کدوم از نیازهای اولیه مو حتی برآورده نکرده  پدرم هم‌همینطور خدابیامرز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پدر مادرا همیشه از آدم توقع زیاددارنحالا جالب اینجاس من تو خونه بابام سه هفته سه هفته غذا نداشتیم‌ و ...

خدا رحمتش کنه ، منم همیشه ازم انتظار دارن همیشه کمک حالشون بودن از همه نظر ولی دوست داشتم یه روز بخاطر خودم خوشحالم کنم چقدر بغض دارم