2777
2789
عنوان

علائم بارداری

59 بازدید | 8 پست

علائم بارداری از کی شروع میشه ؟ من توهم زدممممم...بدون دخول رابطه سطحی اونم از پشت فقط دمش بود حتی داخل نبود بعد یهو نامزدم مایع منیش ریخت ،خیلیش ریخت روی تخت ،دیگه نمی‌دونم ریخت روی واژنم یا نه منم فورا با دستمال پاکش کردم ...حالا از اون روز تا الان ۲۱ روز گذشته تنبلی تخمدان هم دارم من حالت عادی همیشه دیر پریود میشم ،ولی آخرین بار هفتم ماه قبل پریود شدم الانم چند روزه شدید کمرم درد می‌کنه و ترشح دارم همش فکر میکنم می‌خوام پریود شم ولی نمیشم،الان چیکار کنم احتمال بارداری با این وضعیت ک گفتم وجود دارع؟🥲💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالش خیلیییی ضعیفهچون تنبلی تخمدان هم داری اینجوری نیسی ک بکشه بالا

میگم که نمیدونم حتی ریخت روش یا نه منم سریع پاک کردم ،از اون موقع تاحالا ۲۱ روز گذشته و من یسری علائم دارم یه هفته ای میشه ،دیگه نمیدونم برای پی ام اسه یا بارداری💔😭

احتمال کمه.بی بی چک بزن خیالت راحت شه

برا منی که نامنظمه و اصلا تایم دقیق نداره،کی بی بی چک بزنم ؟...طبیعتا اگ سیکل طبیعی بود امروز باید پریود میشدم ولی خب نشدم

علائم بارداری از کی شروع میشه ؟؟؟ هنوز یه ماه نشده برا من بعد بیشتر از یک هفتس همش فکر میکنم این علائمی که دارم از بارداریه ...یعنی من تقریبا کمتر از دو هفته بعد این جریان دنبال علائمم،هی هرچی میشه میگم نکنه برا اونه🥺

علائم بارداری از کی شروع میشه ؟؟؟ هنوز یه ماه نشده برا من بعد بیشتر از یک هفتس همش فکر میکنم این علا ...

اگه دخول نبوده احتمال بارداری نیست

استرس این علائمت رو برات بوجود اورده