2777
2789

مادرم یه دوستی داشت که هرکاری میکرد بچه دار نمیشد، ۱۶-۱۵ سال از ازدواجش گذشته بود و بچه دار نمیشد،همه جور درمانی هم انجام داد ولی اثری نداشت. یه بار رفتن مکه، موقع طواف خانه ی خدا دعا کرد که خدا بهش بچه بده، چند ماه بعد از زیارت خانه ی خدا، باردار شد. ما هم اسفند سال ۹٠ رفتیم مکه، اون موقع اول دبیرستان بودم، بخاطر یه مشکلی از آزمون تیزهوشان جامونده بودم و همیشه حسرت درس خوندن در مدرسه ی تیزهوشان رو داشتم. موقع طواف خانه ی خدا یاد اتفاقی که برای دوست مادرم رخ داد، افتادم، با خودم گفتم دعا کنم که دوباره فرصت حضور در آزمون تیزهوشان رو پیدا کنم، تو دلم گفتم مگه میشه این آزمون برای کسانی که اول دبیرستان هستن، دوباره برگزار بشه، اصلا محاله همچین چیزی. ولی بازم پیش گفتم حالا دعا کنم ضرر که نمیکنم. موقع طواف خانه ی خدا همین دعا رو کردم. دو-سه ماه بعد به طرز باور نکردنی برای اولین بار بدون هیچ دلیلی، آزمون تکمیل ظرفیت تیزهوشان برای ورودی دوم دبیرستان تیزهوشان گذاشتن😐 شوکه شدم، گفتم یعنی دعای من مستجاب شده؟ دعایی که من رخ دادنش رو محال میدونستم، هرچند تو اون تیزهوشان پذیرفته نشدم، چون تجربه ی تست زدن نداشتم و خیلی از سوالارو که بلد نبودم، شانسی زدم و نمره منفی گرفتم. بعد از این جریانا، پیش خودم گفتم ای کاش برای یه چیز دیگه ای دعا میکردم. ولی همیشه این تجربه، بهم یادآوری می کنه اگه خدا یه چیزی رو بخواد، هرچند در تصورات ما محال باشه، اون موضوع رخ میده. پس از دعا کردن نا امید نشید، مستجاب کردن دعاهای ما برای خدا کاری نداره. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

من اینو تو سریال حوالی پاییز شنیدم میگفتن اولین باری که چشمت به کعبه بیافته از خدا هر چی بخوای بهت میده 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینو تو سریال حوالی پاییز شنیدم میگفتن اولین باری که چشمت به کعبه بیافته از خدا هر چی بخوای بهت م ...

دقیقا

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
منم یه آرزوی محال دارم خیلی ساله دعا کردم ولی خداوند هنوز نخواستهامیدوارم قبل مرگم اگه ۱ روزم شده به ...

ان شالله 

عزیزم هزینه رفتن به خونه خدا چقدره

دوران ما هزینه بالا نبود، چون دلار فقط ۹٠٠ تومن بود، الان که دلار ۱٠٠ هزار تومنه، میدونم خیلی هزینه بالاس

حالا من بااین همه آرزو و درحالی که شرایط رفتن مکه رو ندارم چه غلطی کنم😂

مگه همه باید برن مکه تا دعاشون مستجاب بشه

مگه همه باید برن مکه تا دعاشون مستجاب بشه

نه عزیزم خداهمه جاهست اما شما و دوست مادرتون هردو درمکه دعاکردید و به طرز معجزه آوری به حاجت تون رسیدین

حتما دلتون پاکه برای ماهم دعاکنید❤