2777
2789

شما اگه خواستگار براتون بیاد و خونه نداشته باشه قبول میکنین؟ 

یا پدرش خونه داشته باشه و بگه برین تو خونه من زندگی کنین؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مستاجریم و میگم هیچ وقت مستاحری نکش زندگی با خاتوادش هم مونده به ادمش

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

نه اصلا

خونه خیلی برام مهمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

من هستم 

الانم طبقه بالای مادر پدرشیم . آنچنان مشکلی نداریم چون شوهرم تک پسره

حقیقتا من از مستاجری بدم میاد سخته واسم هرسال جابجا بشم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید

من تو همین شرایط بودم و قبول کردم ...

۲۶ سال تو یک خونه کلا زندگی کردیم ....

الان ۱۶ سال متاهلی مستاجر ولی خوب خونه ای که دوست دارم و عالیه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

در هر دوتاش نه 

دومی هم چون اراده کنن اون خونه رو ازش میگیرن خانوادش 

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔