2777
2789
عنوان

هیچی ندارم که ازش استوری بذارم 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست

کلا سفر، غذا خوردن، کافه رفتن چمیدونم اهنگ گوش دادن پشت فرمون ما برا هیچکس جز خودمون جذابیت نداره چون برا خودمون جذابه فکر میکنیم بقیه هم خوششون میاد 

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
مگه برای مردم سفر میری که همچین فکری داری.... گلم مثل اینکه معتاد استوری گذاشتن شدیا ... خیلی ها که ...

اما من استوری میکنم و سعی میکنم کشورم و فرهنگ مردم کشورم رو معرفی کنم 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مثل بعضی‌ها استوری  ناله ، نفرین و متلک بزار 😂😂😂😂  بنده خدا اونی که هدفش از راه اندازی اینستا یک چیز دیگه بود و با استوری متلک‌های در حد جاری و خواهر شوهر ایرانی ، تلاشش با 💩 یکی شد 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مثل بعضی‌ها استوری ناله ، نفرین و متلک بزار 😂😂😂😂 بنده خدا اونی که هدفش از راه اندازی اینستا یک ...

هدفش دقیقا چی بود؟

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
بیشتر ببینید
کلا سفر، غذا خوردن، کافه رفتن چمیدونم اهنگ گوش دادن پشت فرمون ما برا هیچکس جز خودمون جذابیت نداره چو ...

😐😐😐 الان منو دعبا کردی؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
هدفش دقیقا چی بود؟

اینستا با هدف تبادل کار عکاسی و کلا هنرمندان شروع به کار کرد ، لگوش هم ببینی مشخصه 😁 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

😐😐😐 الان منو دعبا کردی؟

نه والا فقط میگم لحظات خوش ما برا بقیه جذابیتی نداره خب واقعیت همینه

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
اما من استوری میکنم و سعی میکنم کشورم و فرهنگ مردم کشورم رو معرفی کنم

دیگه حرف من نبود عزیز

اما با این موافقم که کسی که شرایطش طوری هست که نمیتونه بره سفر ازهدف شما که خبر نداره چون تو ذهن شما نیست بخاطر همین آه میکشه .... 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اینستا با هدف تبادل کار عکاسی و کلا هنرمندان شروع به کار کرد ، لگوش هم ببینی مشخصه 😁

خب جای عکس دیگه

بیشتر ببینید
مثل بعضی‌ها استوری ناله ، نفرین و متلک بزار 😂😂😂😂 بنده خدا اونی که هدفش از راه اندازی اینستا یک ...

🤣🤣🤣🤣🤣

یادش بخیر چند سال پیش از اینکارا میکردم 🤣 اما متوجه شدم کار ضایعیه و آدم حسابیا روت کم حساب میکنن. 

باید یه چیز خوب و درست درمون باشع با انرژی مثبت 🤌🏻🤌🏻 هروقت استوری چسناله میذارم بعدش از خودم بدم میاد. حس میکنم بقیه میگن این چه بدبختیه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
خب جای عکس دیگه

فکر کنم حرف منو متوجه نشدید ،توضیح هم دادم 🙏موفق باشید خانم 🌷

دیگه حرف من نبود عزیز اما با این موافقم که کسی که شرایطش طوری هست که نمیتونه بره سفر ازهدف شما که خب ...

نمیدانم اطلاعی ندارم اما من بیشتر فالورهام ایرانی نیستن 

بیشتر ببینید
فکر کنم حرف منو متوجه نشدید ،توضیح هم دادم 🙏موفق باشید خانم 🌷

متوجه شدم اما خب اینم همونه😁😁

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣🤣🤣یادش بخیر چند سال پیش از اینکارا میکردم 🤣 اما متوجه شدم کار ضایعیه و آدم حسابیا روت کم حس ...

آره خدایی خیلی افتضاح ، مثلاً میخان به یکی دو نفر تیکه بندازن ولی اون استوری‌رو خیلی‌ها میبینن و تکرار زیادش ازت یک آدم مسخره میسازه 🤦😂