2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم کجایی میگه بتوچه قبرستون

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منو قیمه قیمه میکنه بی اجازه ش برم خونه مامانممن 13یا 14ساله خونه هیچچچچ اقوامی ندیدم

خوب رو بهش دادی دیگه اون هرجا خواست بره شما برده باشی؟؟؟

اصلا اگه برده میخواست چرا زن گرفت؟

ننش برده باباش بوده اینجوری میکنه؟

ببین من ۷ سال بخاطرش چادر سر کردم دیدم خودش شلوار لوله تفنگی و لباسای راحت و شیک و سه تیغ کرده 

یبار تو خیابون سر چادر باهاش دعوا گرفتم از پنجره ماشین چادرو انداختم بیرون گفتم بدو دنبال ناموست باد نبره 

الان ک یکم بحثمون میشه میگه اون رگ دیونیگت بزنه بیرون هرکاری میکنی 

ولی به درک هرکاری میکنه منم میکنم مگر اینکه اون کاری ک میگه نکن برا خودشم قفل باشه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده ات میدونن؟ خانواده خودش چی؟چرا شلوغش نمیکنی؟به بزرگترا بگو

خانواده خودش میدونن 

خانواده من مخالف طلالقن الان که دوتا دختر دارم 

کوچکترین بچثی بشه میگه هررری خونه ننت

مامان دوتا گل دختر😍😍

هیچچچچچچ وقت صدت رو برای هیچ کسی نذار🍀چون بعدا از بی لیاقتی و گستاخیشون میگی حییییف از من حیف از جوونیم

https://t.me/Flamingo_times    کانال من در تلگرام مجله فلامینگو تایمز🥰 خوشحال میشم دیدن کنید

الان بعضی خانما بدون صیغه هم اوکی میشن

آره بابا هستن همچین آشغالایی ک زندگی خیلی از متاهل هارو بهم ریختن

اسم خانوم رو نمیشه رو این آدما گذاشت حیفه بخدا اسم خانوم رو این نجس ها بزاری

شک نیست خانوم قطعا یه غلطی میکنه چها پنج ساعت غیب میشه یعنی من فکرم ب این میرسه ک زن صیغه کرده باشه

شوهرم یبار ۳۰ روز خونه نیومد ... دعوا کرده بودیم بعدش دیدم تو سایتا دنبال این چیزاست سریع برش گردوندم خونه