2777
2789
عنوان

آرایش مادر عروس

255 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها سال نو تون مبارک الهی همه سلامت باشن  من مادر عروسم به نظرتون برای عروسی  چه آرایشی داشته باشم اینم بگم اصلا تاحاالا آرایشگاه نرفتم جز عروسی خودم  چند روز دیگه عروسیه دخترمه💃💃💃لباسم رنگش یاسی هستش آستین بلند خود پیراهن بلند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مبارک باشه خوشبختی شو ببینید آرایش لایت بزنید باکو ی مدل موی باز معمولا مادر عروس خوش بگذره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنون گلم

فداتون بشم خوش بگذره مادر عروس بیشتر استرس داره تا عروس نمی‌دونم چرا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آرایش خیلی ملایم خوبه. مبارکه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
آخه الهی ،حتما خودت داماد دار شدی

نه عزیزم خدا من پسر داده مامانم خاله هام عمه هام میبینم دختر شوهر میدادم همش نگران بودن 

آخه الهی پسرت و داماد بکنی اره درسته واقعا خیلی استرس دارم

ممنون فداتون بشم.     ولی تا میتونی نشو مثل مامانم استرس حس کنه دخترت تا میتونید خونسرد باشی