2777
2789
عنوان

دم مامانایی که بچه با شیرخواره میان مسافرت گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 121 پست
خدا حفظش کنه اروم بود تو سفر؟

اره خوب بود همه چی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلیا کمکی دارن خوب. برا منم خیلی سخت بود اون دوران. یکی هست اتفاقا تو این شرایط. پدر مادر برادر و خاهرش بماند عمه خاله عمو و بچه هاشون همشون پیشش هستن و کمک دستش. هر کدوم نیم ساعت بچه رو نگه دارن شب میشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
کار درست رو همونا میکنن شاید من که تا یک سالگی بچم هیچ جا نرفتم تازه فهمیدم مسافرت با بچه ی نوپا سخت ...

دقیقا بچه شیر خوار تمام مدت داخل بغلت یا کریر داخل ماشین خوابه غذاشم فقط شیر که هر وقت بخوایی بهش میدی مگر بچه ای  که کولیک داشته باشه با بچه نوپا داخل ماشین خیلی سخته و هم اینکه بچه نوپا مثل بقیه هر غذایی رو نمیتونه بخوره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
توان دارن من ندارم اعصابم نمیکشه

بیشتر اطرافیان باید اعصاب داشته باشند تا مادره..

اون میزبان بدبخت باید هواسش ب آب و نون و پوشک و گریه و کثافت کاری بچه هه باشه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
ن ولی همین زنا باعث شدن مردا سوارشن بشن مام باید تاوان بدیم مقایسه بشیم چرا زن فلانی با بچه از صب زو ...

نه عزیزم اون مردا باور کن خودشون مشکل داره مرد اگه عاقل باشه مقایسه نمیکنه وقتی بچه میاد اگه زن همش خودشو محدود کنه این حس بهش دست میده ک بچه اومده من از تفریح افتادم باید یاد مرد بده کمکش بده تو بچه داری ،وقتی میرن مسافرت اکثر مسولیت بچه با همسر باشه اینحوری زن هم لذت میبره

بستگی به بچه داره بیشترمن خواهرم یادمه ۵ ۶ ماهش بود رفتیم مسافرتخب مشکلی نداشتشمثل بچه های الان کولی ...

اره نجفم الان من ایرانیا زیادن کالسکه ونوزاد نگم برات یعنی زیر دوسال کم ندیدم 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه عده تو این تاپیک چقدر….. 

شما توان نداری باید به بقیه توهین کنی؟نه اسکول هستن نه چیز دیگه فقط حوصله و اعصاب بیشتری دارن 

شما نداری بشین خونه،من خودم از وقتی بچم ۲۰روزه بود مسافرت رفتم سخت ترینش همون ۲۰روزگی بود چون تو هواپیما باید زن و مرد جدا از‌گیت رد میشدن و با بچه سخت بود دست تنها کریر و جابه جا کردن،وگرنه دیکه هیچ مشکلی نداشتن 

چند دست لباس و چندتا دارو و شیرخشک و فلاسک هم نهایتا یه کیف‌ کوچیک بشه 

بیشتر اطرافیان باید اعصاب داشته باشند تا مادره.. اون میزبان بدبخت باید هواسش ب آب و نون و پوشک و گری ...

الان هتلم انقد صدای جیغ وداد بچه میاد واقعا کلافم نمیتونم بخابم همش میگم خدایا چیزی نگم شاید بچه منم شلوغ بود خدایا نذاری تو کاسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه عده تو این تاپیک چقدر….. شما توان نداری باید به بقیه توهین کنی؟نه اسکول هستن نه چیز دیگه فقط حوصل ...

میشه بگی کجا توهین کردم خانم عزیز

گفتم دمشون گرم من کم صبرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ي بلاگر سفر هست ب اسم مارال 

اونم از بارداري سفر ميرفت و با نوزادش هم فكر كنم دو ماه ب بعد ميرفت نكات پيجش شايد بهت كمك كنه

من ي سفر رفتم خانومه واسه بچش از ايران برنج اورده بود با ي دستگاهي برا اين غذاي جدا درست ميكرد سه ٤ سالش بود بجز صبحانه ديگه غذاي هتل و بيرون نميخورد مامانه هميشه تر و تميز و مرتب و سرحال من ميگفتم اين كي وقت ميكنه زودتر بلند شه غذاي اينو حاضر كنه شب خسته كوفته ميرفتيم هتل

اره نجفم الان من ایرانیا زیادن کالسکه ونوزاد نگم برات یعنی زیر دوسال کم ندیدم

اونجور جاها خریته حقیقتا

چون شلوغه و الوده.....

کشور غریب

بچه طوریش شه دستت به هیچ جا بند نیست

مردم ما تمیزن

دقت کنی جاهای شلوغم بری

اونقدر الودگی نیست توی ایران

سر همین مسافرت توی ایران باز خطرناک نیست

توی ایران هم بچه هر طوریش شه

اصلا سرما بخوره

کلی دکتر و درمانگاه هست

راحت و سریع میبریش خیالت راحته

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من وشوهرم بچگی سایلنت واروم بودیم امکانش هست نوزادم هم اروم باشه؟

متاسفانه منو و همسرم به شدت آروم بودیم ولی نگم از پسرم که چقد شیطونه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...