2777
2789
عنوان

توهم بارداری

129 بازدید | 14 پست

سلام خانما منو نامزدم ۲۰ روز پیش رابطه داشتیم بعد اصلا من باکره ام بدون دخول بود ،حتی نمیدونم آب منی ریخت روی واژنم یا نه فقط سریع دسمال کشیدم بعدشم قرص نخوردم،البته بگم که خودم پریودم نامنظمه بعضی وقتا برا دو ماه هم پریود نشدم تنبلی تخمدان دارم ...ولی الان بیست روزه بخدا از استرس نمیتونم زندگی کنم چیکار کنم بنظرتون ؟ماه قبل هفتم پریود شدم الان چند روزی هست که کمر درد دارم گاهی تخمدانم درد میگیره ،نوک سینه هامم یکم درد میکنه البته الان دردش کمتره و اینکه ترشح هم دارم همش فکر میکنم الان میشم ولی نشدم 😭توروخدا بگید احتمالش هست ؟ من هفتم پریود شدم و پونزدهم این اتفاق افتاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و چند روز بعد اون ترشحات شبیه سفیده ی تخم مرغ داشتم ،نمیدونم چقدر بعدش بود یک هفته ده روز شاید ...الان هم ترشحاتم سفید رنگه حالت پنیری داره بدون هرگونه لکه یا خونریزی بوده ،اگه پریودم منظم بود باید طبیعتاً امروز پریود میشدم اما خب تنبلی تخمدان دارم ،اما کمرم یجوری درد می‌کنه هی فکر میکنم می‌خوام پریود شم و احساس خیسی دارم چند روز دسمال میکشم میبینم ترشحه فقط

نه مطمعن باش نیستی اینا هم علایم پریودیه ، به خاطر تنبلی تخمدانت عقب انداختی

وای خدا از دهنت بشنوه گلم 😭😭منو نامزدم خیلی نگرانیم بخدا ۲۰ روزه آب خوش از گلومون پایین نرفته همش میترسیم

متوجه نشدم، رابطه از رو دامن بوده؟

نه من کامل برهنه نبودم خب دامن پام بود ولی جمعش کردم ب بالا بعد نامزدم ...مالید به پشت بعد یهو متوجه شدیم اومده و من فورا پا شدم دیدم یخورده از دامنم با مایع خیسه ولی دیگه حتی نمیدونم ریخت روی واژن یا نه،اما بعدش فورا بلند شدم و دسمال کشیدم 

از پشت باشه که،رو واژن نمیزیزه

آخه داخل نبود دمش بود فقط ،بعد همون لحظه که اومد دیگه نمیدونم کجا ریخته ،فقط می‌دونم یه مقداریش ریخت رو دامن بقیشم اگه ریخته یا نه نمی‌دونم 😢با این چیزایی ک گفتم احتمال بارداری هست ؟خیلی نگرانم 

علایم از هفته ۵و ۶ نشون میده ولی به این شکل که بارداری متنفیهدرضمن کاربری که سوال میپرسید که کجا ریخ ...

یعنی برای من که ۲۱ روز گذشته و هنوز یک ماهم نشده از اون تایم ،اینکه الان فکر میکنم این علائمی ک دارم از بارداریه، غیر طبیعیه؟؟