2777
2789
عنوان

دنیای بعد طلاق چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 36 پست
منم عقدم و نامزدم نمیخوادم و میخوام طلاق بگیرم . از اینده بعد طلاق میترسم 🥲 با اینکه شاغلم و مستقلم ...

چن سالتونه ؟

اگه بعد طلاق اتو دست کسی ندی البته ببخشیدا اینو میگم شرمنده ولی مجبورم رک بگم چون جامعه ما به یه زن که جدا شده بیشتر زوم میکنن 

بعد طلاق خیلی عوض نشی هرجایی نری و کلا رعایت کنی باختی وجود نداره 

ولی همه تلاشتو در جهت درست شدن نامزدت بکن گزینه اخرت طلاق باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چن سالتونه ؟اگه بعد طلاق اتو دست کسی ندی البته ببخشیدا اینو میگم شرمنده ولی مجبورم رک بگم چون جامعه ...

چهار ماهه عقدم . سه ماهه ولم کرده رفته.  عالم و آدم میگن زندگی‌ شما به سرانجام نمیرسه. اخلاقش خیلی تنده و اصلا محبت هم نمیکنه بهم. چاره ای جز طلاق واسم نمونده . اره باید سعی کنم بیشتر مواظب آبروم باشم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
اگر پشتوانه مالی داشتخ باشه زن. بتونه مستقل زندکی کنه... بچه هم نباشه، بازهم نظرتون اینه بمونه آدم ب ...

ببین نظر من این نیست

من همیشه میگفتم جدا بشم راحت بشم آزاد باشم یه نفر هر روز جیگرمو له نکنه میگفتم این جهنمی که الان توشم نمیتونه بدتر از زندگی بعد از طلاقم باشه 

اما با کلی تحقیق و پرس و جو حتی زنی که شوهرش معتاد بود میگفت اگه برمیگشتم عقب با هر بدبختی شده زندگیمو میساختم اما جدا نمیشدم

چهار ماهه عقدم . سه ماهه ولم کرده رفته. عالم و آدم میگن زندگی‌ شما به سرانجام نمیرسه. اخلاقش خیلی ت ...

پس نگران جدایی نباش عقدم هستی که دیگه راحتترِ برا ازدواج دوم امیدوارم یه بخت خوب نصیبت بشه