2777
2789
عنوان

دنیای بعد طلاق چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 36 پست

برای کسی که واقعا از همسرش بدش میومد عالیه!

ولی برای کسی که هنوز هم همسرش رو دوست داره ، جهنم .

*کاربری دست دو نفره *  سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونقدری که میگن ترسناک نیست 

بستگی داره خواهر من بچه نداشت سنشم خوب بود طلاق گرفت الان سرکار میره درسم میخونه خواستگارم داره البته تعریف نباشه خیلی دختر خوب و با حیاییه خلاصه ما اصلا فک نمیکنیم اتفاقی افتاده شاید تو جامعه یه کم اذیت بشه اگه بگه مطلقم اما نه به اون صورت دیگه مثله قدیم نیست اگه خانوادت حمایتگر باشن مشکلی پیش نمیاد 

من خودم تو عقد جدا شدم قبل عروسی الانم سرکار میرم محدود نیستم اما سرم تو کار خودمه،نه اهل رفیق بازی نه هیچی،خواستگارم داشتم اما اینو بگم با وجود اینکه از لحاظ ظاهریم خیلی مورد توجهم اما خب تعداد خواستگار خیلی کمتر میشه و دید دیگران و حرفاشون آزارت میده ،تنهایی آزارت میده،بنظرم شاید تا دوسال برات راحت باشه اینجوری زندگی کنی بعدش به پوچی میرسی و ….من اگه شوهرم خیانت نمیکرد با وجود خیلی بدی های دیگش باهاش زندگی میکردم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره🙏🏻🤍

خودم گشیدم خیییلییییی سختتتتت دردآوره نگاه دیگران حرف های دیگران هرچندتوبی گناه باشی منت تهمت پچ پچ کردن های در گوشی این اون به گوشهای یک به یکی موقع دیدنت درگوچه خیابون اینها

استارتر بستگی به شرایط هرکس داره همه طلاق براشون یکسان نیست 

خانواده شهر محیط خودت همه چی تاثیر میزاره به خودت نگا کن ببین شرایطتت چطوره 

اها فقط یه نکته بگم بهت بعد طلاق بشینی تو خونه خوب نیست شاید حال ادم بدتر شه اما بعدش خوب بگردی اتو دست بقیه ندی به فکر پیشرفت باشی قوی تر بشی حتی میشه به همچین ادمی تبریکم گفت که با ذلت زندگی نکرده 

اونقدری که میگن ترسناک نیست بستگی داره خواهر من بچه نداشت سنشم خوب بود طلاق گرفت الان سرکار میره درس ...

منم عقدم و نامزدم نمیخوادم و میخوام طلاق بگیرم . از اینده بعد طلاق میترسم 🥲 با اینکه شاغلم و مستقلم ولی حس میکنم باختم اینده رو 💔 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
تاپیک یکی مونده به آخری منو که بخونی متوجه میشی منم خیلی در این مورد تحقیق کردمحتی از خیلیا که جدا ش ...

اگر پشتوانه مالی داشتخ باشه زن. بتونه مستقل زندکی کنه... بچه هم نباشه، بازهم نظرتون اینه بمونه آدم با عذاب زندکی کنه؟ 

افتضاحه . با اینکه بچه نداشتم

چیش بده؟ 

از تجربه تون بگید؟ 

من شوهرم بد اخلاق بد دهن دست ببزن... چهارده ساله خسته شدم. 

تنبل به کار و بی پثل هم هست... دلگرمی ندارم... 

واقعا تنها زندکی کردن شرف نداره به تحمل این شرایط؟