2777
2789
عنوان

خیلی زندگیمون بی خیرو برکت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 47 پست
افرین ما قبل سال تحویل پول کشیدیم برا نونوا ک خیرات کنه برا پدرم به سرعت برامون جبران شد چندین برابر

عزیزم چقد کشیدید برای یک روز

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
برکت وجود خانه شما پدرتون بوده برای پدرتون بیشتر صدقه و خیرات بدهید در حد توان نان بخرید و خیرات کنی ...

برا بابام خیرات میکنیم اما چون مادرم نداره من میکنم اینکارو ولی میگم شاید شوهرم راضی نباشه میذارم وقتیخودم از کار خودم پولی دستم میاد اما اونم زیاد نیست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره والا برکت خونمون بود هرجا پاشو میذاشت صلح و خیر بود قدر ندونستیم یعنی جوون بود نمیدونستیم اینقدر ...

ببین ما خیلی حادثه برامون پیش امد میشه

بخاطر رفتار شوهرم معمولا غسل گردنش میمونه نماز ترک کرده فقط این ماه رمضونی کم بیش خونده دروغم زیاد میگ رفتارشم بده

منتها من خودم نمازم اول وقته دل نمیشکنم خیلی هم مراعات همچی میکنم قرانم ذکر لجاست اصلا غسل نمیزارم ده دقیقه هم گردنم بمونه

ی مدت بهتر شده زندگی اونن میگم خدایا روزی منو یچه ام بده بخاطر اعمال بد اون ما رو جریمه نکن مدام میگم بهش 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
برا بابام خیرات میکنیم اما چون مادرم نداره من میکنم اینکارو ولی میگم شاید شوهرم راضی نباشه میذارم وق ...

تو حتی با ده هزارم میتونی خیرات رد کنی 

سخت نگیر آیت کرسی بنویس بزار تو کیفت

و خرز امام جوادم که عالیه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

نماز بخونین 

طهارت ظاهری و باطنی یعنی غسلاتون و نون حلال داشتن 

خمس و زکات حتما بدین 

نون خشکاتون تو اشغال نریرید 

صدقه هم زیاد بدید به نیت از شلامتی امام زمان 

سوره واقعه هرشب 

ببین ما خیلی حادثه برامون پیش امد میشهبخاطر رفتار شوهرم معمولا غسل گردنش میمونه نماز ترک کرده فقط ای ...

خواهر برادرام ک خونن روزه نمیگیرن نماز نمیخونن خودمو مامانم میخونیم . 

من یتیمم ولی نمیتونم از کسی هم صدقه بگیرم روم نمیشه ولینیازم دارم

مگر همسر نداری؟باز میتونی ب کسی کمک کنی 

منم پدرم یکسالگی از دست دادم...

من الان اون کسی ک کمکش کردمدانش اموز دخترداییم بود مادرش سرطان پدر نداره کلا خیلی فقیر خیلی تو ی منطقه دورافتاده 

نماز بخونین طهارت ظاهری و باطنی یعنی غسلاتون و نون حلال داشتن خمس و زکات حتما بدین نون خشکاتون تو اش ...

تا قبل از فوت بابام حتی خمس هم میدادیم اما بعدش همه یخچال خالی نون آورمون برادر کوچیکمه و مختصر معیشتی ک ب مادرم میدن. اما همیشه خالی ایم ... منم کمک در حدتوانم میکنم از پول و درامد خودم ک خیلی هم کمه اما واسه یه چیز اضافه خریدن واقعا نمیتونیم مثلا در حد یه نوشابه برا مهمون ماست و... نمیتونیم واقعا

ببین ما خیلی حادثه برامون پیش امد میشهبخاطر رفتار شوهرم معمولا غسل گردنش میمونه نماز ترک کرده فقط ای ...

مث شوهر منه تقریبا من انقد براش دعا میکنم چله زیارت عاشورا برداشتم شب قدر خواب دیده رفته نجف ولی روبرو گنبد تو خواب میگفته من غسل گردنمه چطور برم حرم و نتونسته بره صبش انقد حالش بد بود انگار یه تلنگر خورده بهش از اون موقع خداروشکر الان غسلاش مرتب میره خداکنه ادامه دار باشه شماهم خیلی دعا کن همسرتو بسپار ب خدا 

مگر همسر نداری؟باز میتونی ب کسی کمک کنی منم پدرم یکسالگی از دست دادم...من الان اون کسی ک کمکش کردمدا ...

همسرم ناراضیه ک حتی به گدا پول بدم از پول خودم میدم چندباری دیگه به اسم صدقه و با اصرار از شوهرم پول گرفتم حتی زکات فطره منو معلوم نیست میده یانه دیگه چند بار پرسیدم شک داشتم خودم زکاتو دادم

مث شوهر منه تقریبا من انقد براش دعا میکنم چله زیارت عاشورا برداشتم شب قدر خواب دیده رفته نجف ولی روب ...

مدام دعا میکنم اینقدر دروغ میگه حالم ازش بهم میخوره

گاهی فکر میکنم الکی میگه روزه میگیرم چون ماموریت من خبر ندارم..