2777
2789
عنوان

خیلی زندگیمون بی خیرو برکت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست
صوت های قرانی بزار مدت تعیین کن مثلا چهل تا چهل پنج روز یاخودت باصدای بلند بخون ، انرژی منفی و گرفتا ...

تو خونه مادرم ۲ساله قران پخش میشه هرروز ماه رمضونم خودش میخونه

[QUOTE=376777289]همسرم ناراضیه ک حتی به گدا پول بدم از پول خودم میدم چندباری دیگه به اسم صدقه و با اصرار از شوهرم پول ...[/QUOTE

زکات چیو میدی معمولا زکات به آدم های سطح مالی بالا میخوره 

معمولی کارمندا مالشون به زکات نمیرس

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدام دعا میکنم اینقدر دروغ میگه حالم ازش بهم میخورهگاهی فکر میکنم الکی میگه روزه میگیرم چون ماموریت ...

هعی درکت میکنم خیلی سخته منم تقریبا شرایطم مث شماست یه بار گفت ناراحتی با این شرایط برو طلاق بگیر گفتم من اگ لخوام از تو طلاق بگیرم ب خاطر چی حفظ دینم دینی که خانواده براش اولویته حضرت اسیه با فرعون که ادعای خدایی میکرد زندگی کرد حالا تو که ادعای خدایی نداری خدا پیغمبرم قبول داری فقط بکم تنبلی تو وظایف دینیت من چطور بیام طلاق بگیرم 

مدام دعا میکنم اینقدر دروغ میگه حالم ازش بهم میخورهگاهی فکر میکنم الکی میگه روزه میگیرم چون ماموریت ...

اصرارش نکن شوهر منم نمیگرفت روزه و نماز نمیخوند 

دید بابام فوت شد و تو خاب گفته بود نماز روزه مهمه و دوستش هم فوت شد دیگه هم نمازش کامل هم روزشو میگیره

هعی درکت میکنم خیلی سخته منم تقریبا شرایطم مث شماست یه بار گفت ناراحتی با این شرایط برو طلاق بگیر گف ...

من وظایف دینیش بکار دروغ گو هم هست ...

نمیدونم فرصت دادم بخاطر خدا اما دارم فکر میکنم تا کی دروغ هاش تحمل کنم

موندم گفتم خدا خودت مسیر نشون بده

اصرارش نکن شوهر منم نمیگرفت روزه و نماز نمیخوند دید بابام فوت شد و تو خاب گفته بود نماز روزه مهمه و ...

ن اصلا بهش نمیگم 

اینکه دروغ زیاد میگه بدم میاد ادم اهل رعایت دروغم نمیگه...

زکات فطره رو‌ میگم

اوکی

عزیز چرا گفتی یتیمم نیاز دارم 

خدا وسکر کن بهرحال کم و زیاد داری بخوری این افکارم از خودت دور کن بهرحال شوهرت مگر شاغل نیست؟

ب منو شما دبگ نمیگن یتیم ما بزرگبم از پس خودمون درمیاییم 

اون بچه ها ک نمیتونن باید کمک کرد

من وظایف دینیش بکار دروغ گو هم هست ...نمیدونم فرصت دادم بخاطر خدا اما دارم فکر میکنم تا کی دروغ هاش ...

به جنبه ها مثبتش فک کن بلاخره هر ادمی یه خوبیایی داره دیگ براش چله زیارت عاشورا بردار من حتی با خدا عهد کردم وقتی از دست همسرم ناراحتم پیش خدا شکایتش نکنم و همش بگم خدایا من ازش راضیم تو ک دیگ خدایی از پدر مادرش بهش مهربونتری به خاطر رضایت منه همسرش تو هم ازش راضی باش و مورد رحمت خودت قرار بده و هدایتش کن 

به جنبه ها مثبتش فک کن بلاخره هر ادمی یه خوبیایی داره دیگ براش چله زیارت عاشورا بردار من حتی با خدا ...

منم مدام براش دعای خیر میکنم 

چون کلاس مهدویت میرم

اما فهمیدم گوشی مخفی داره نمیدونم چیکار کنم

به جنبه ها مثبتش فک کن بلاخره هر ادمی یه خوبیایی داره دیگ براش چله زیارت عاشورا بردار من حتی با خدا ...

بخاطر این گوشی که داره دارم فکر میکنم چیکار کنم 

قبولم نمیکنه